Νέα κόντρα στη σόουμπιζ; Η απάντηση Καπετάνιου στον Λαμπάτο: «Θέλει να δημιουργεί εντυπώσεις»
Showbiz

Νέα κόντρα στη σόουμπιζ; Η απάντηση Καπετάνιου στον Λαμπάτο: «Θέλει να δημιουργεί εντυπώσεις»

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λαμπάτου για τον Γιάννη Καπετάνιο κατά τις οποίες σχολίασε το γεγονός ότι ο τελευταίος δεν έχει πάει ακόμα να δει την παράσταση στο Δελφινάριο, παρ' όλο που υπήρξε συνεργάτης του Μάρκου Σεφερλή για 18 χρόνια, φαίνεται πως έριξαν... λάδι στη φωτιά!

Αναφερόμενος στην παραπάνω δήλωση του Λαμπάτου, ο Γιώργος Καπετάνιος έδωσε την απάντησή του: «Και ποιος του είπε του Γιώργου Λαμπάτου ότι δεν θα πάω να δω την παράσταση στο Δελφινάριο; Ακόμα δεν έχει τελειώσει. Τελειώνει 22 του μήνα, μπορεί να έχω αφήσει να πάω να δω την τελευταία παράσταση».

Γιάννης Καπετάνιος: Αυτός είναι ο λόγος που δεν έδωσε το παρών στη βάφτιση του γιου της Καρλάκη

kapetanios.jpg

Ο ηθοποιός συνέχισε λέγοντας: «Πού να ξέρω τι είπε; Φαίνεται πως ο άνθρωπος θέλει να δημιουργεί εντυπώσεις. Τι να πω τώρα, δεν ξέρω, δεν έχω κάτι με το παλικάρι. Καλά να είναι, να έχει την υγεία του και να μπορεί να στέκεται όρθιος στα πόδια του. Από εκεί και πέρα, ο Καπετάνιος είναι Καπετάνιος και έχει την αγάπη του κόσμου που την έχει χτίσει με τα 41 χρόνια που έχω στη δουλειά».

Ο Γιάννης Καπετάνιος κατέληξε λέγοντας: «Δεν ξέρει ότι όταν χτυπάει εμένα, επειδή ο κόσμος με αγαπάει, αυτός επιβαρύνεται. Αυτός προσβάλλεται, δεν προσβάλλομαι εγώ με αυτά που θα πει».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved