Showbiz

Μάντυ Λάμπου: Επανεμφάνιση για την Αλίκη της Βέρας στο δεξί-Δείτε πώς είναι σήμερα στα 48 της χρόνια

Την απολαύσαμε για πολλά χρόνια τόσο στην καθημερινή σειρά του MEGA Βέρα στο δεξί όσο και στην επόμενη σειρά των Ακρίτα-Κυρίτση τα Μυστικά της Εδέμ. Ο λόγος για τη Μάντυ Λάμπου η οποία παρά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε για 7 τουλάχιστον χρόνια σε καθημερινή βάση στη μικρή οθόνη, πήρε την απόφαση να αφήσει πίσω της την υποκριτική.

Η τηλεοπτική Αλίκη και Εριέττα Χατζηβασιλείου, έμεινε χαραγμένη στη μνήμη του κοινού για την εντυπωσιακή της εμφάνιση και το τεράστιο ταλέντο της.

Η Μάντυ Λάμπου, μια από τις πιο όμορφες ηθοποιούς που έχουν εμφανιστεί στην τηλεόραση ήταν και τραγουδίστρια σε ένα συγκρότημα.

Η Μαρία Χοακίνα από το Καρουζέλ έγινε 45 ετών-Η μεγάλη αλλαγή & οι νέες φωτό που έριξαν τo Instagram

Μετά το τέλος της σειράς «Τα μυστικά της Εδέμ» χάθηκε από τη δημοσιότητα καθώς αποφάσισε να αφοσιωθεί στην οικογένειά της και στο μεγάλωμα της κόρης της.

«Πώς κι έτσι; Πώς και με θυμηθήκατε; Λείπω χρόνια από την Ελλάδα!», ήταν η αντίδρασή της πριν από μερικά χρόνια όταν την κάλεσε δημοσιογράφος για μία συνέντευξη. «Tα τελευταία χρόνια ζω στην Ιταλία με τον σύζυγό μου που είναι Ιταλός κι έχω κάνει κι ένα παιδάκι!», είχε πει.

Η ίδια μοιράστηκε πρόσφατα μία φωτογραφία της στην οποία βλέπουμε πως είναι κατάξανθη.

Πριν από μερικές εβδομάδες έσπευσε να αποχαιρετήσει και τον τηλεοπτικό της πατέρα Δάνη Κατρανίδη.

Μελίνα Ντούσικου: Η Αγγελικούλα του Ντόλτσε Βίτα είχε όνειρο να παντρευτεί & τα κατάφερε στα 36 της

Ράνια Ιωαννίδου-Σαν σήμερα: Κλείνει τα 89 της χρόνια - H τελευταία φορά που την είδαμε

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved