Γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz χώρισε μετά από τρία χρόνια σχέσης
Showbiz

Γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz χώρισε μετά από τρία χρόνια σχέσης

Μετά από τρία χρόνια σχέσης και μετά τις φήμες που υπήρξαν ότι παντρεύτηκαν μυστικά, ζευγάρι της ελληνικής showbiz αποφάσισε να βάλει τέλος στη σχέση του.

1675170763935-888315676-xwrismos.jpg

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης και η Άσπα Κωνσταντοπούλου δεν είναι πια μαζί.

Την αποκάλυψη του χωρισμού έκανε η δημοσιογράφος Τζώρτζια Συρίχα μέσα από ένα instastory: «Χωρισμός - βόμβα στην ελληνική showbiz! Έφτασε η ώρα να σας κάνω την αποκάλυψη με ονοματεπώνυμο. Ο ηθοποιός Γιώργος Γεροντιδάκης και η αγαπημένη του makeup artist Άσπα Κωνσταντοπούλου εδώ και μερικούς μήνες δεν είναι μαζί! Να πούμε ότι και οι δυο τους είχαν γνωριστεί στα γυρίσματα από τις 'Άγριες Μέλισσες' όπου η Άσπα ήταν υπεύθυνη για το υπέροχο μακιγιάζ των ηθοποιών και έγιναν ζευγάρι. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος και μάλιστα το κοντινό περιβάλλον μιλούσε και για γάμο αφου είχαν αποφασίσει να συζήσουν. Όμως αντί για γάμο ήρθε ο χωρισμός -που σύμφωνα με τις πηγές μου είναι οριστικός- αν και το ζευγάρι συνεχίζει να συνεργάζεται σε επαγγελματικό επίπεδο»

gerontidakis-(4).jpg

Να σας θυμίσουμε ότι ο ηθοποιός σε παλιότερη συνέντευξή του είχε πει για την Άσπα: «Δεν έχω παντρευτεί. Βάφτισα το παιδί ενός πολύ καλού μου φίλου και φόρεσα κοστούμι, οπότε μάλλον θεώρησαν ότι παντρεύτηκα. Καταλαβαίνω ότι οι άνθρωποι ασχολούνται και καλά κάνουν, απλά εγώ δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία. Δεν κρύβομαι για τίποτα, απλώς δε μου αρέσει να διατυμπανίζω κάτι τόσο απλό και τόσο όμορφο. Δεν ξέρω αν είμαι νέας γενιάς, απλά απαντάω ότι δεν κρύβομαι. Κυκλοφορώ στον δρόμο, δεν φοράω γυαλιά για να μην με αναγνωρίζουν… Είναι η πρώτη φορά που συγκατοικώ, είναι πολύ όμορφα. Υπάρχουν πολύ όμορφες στιγμές, υπάρχουν όμως και δύσκολες. Το κυριότερο είναι να μπορέσεις να μοιραστείς μία ζωή με έναν άνθρωπο. Δεν είναι τεστ η συγκατοίκηση, στην αρχή μπορεί να ήταν»

gerontidakis-(1).jpg

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Γεροντιδάκης: Αυτός είναι ο αδερφός του - Η τρομερή ομοιότητα & το πάθος για τη μαγειρική

Γεροντιδάκης: Δεν μου αρέσει να μιλάνε στους σερβιτόρους και σε ανθρώπους που μοχθούν στον ενικό

Γιώργος Γεροντιδάκης: Έτοιμος να παντρευτεί και να αποκτήσει οικογένεια με την Άσπα του

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved