Showbiz

Τροχαίο για την Κατερίνα Παπακωστοπούλου - Σώθηκε από θαύμα

Ένα τροχαίο ατύχημα είχε νωρίτερα, σήμερα 18/9 το πρωί, η γνωστή δημοσιογράφος Κατερίνα Παπακωστοπούλου, όμως, ευτυχώς, είναι καλά στην υγεία της.

Διαφορετική έναρξη έκανε σήμερα η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha καθώς έγινε γνωστή η είδηση για το τροχαίο της συνεργάτιδάς της.

Η Κατερίνα Παπακωστοπούλου έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της και σώθηκε πραγματικά από θαύμα - όπως ειπώθηκε στον αέρα - ενώ ευτυχώς δεν χτύπησε καθόλου και εμφανίστηκε κανονικά στο πλατό.

Η ίδια, επέλεξε να μην μεταφερθεί αμέσως στο νοσοκομείο για εξετάσεις, ωστόσο, αμέσως μόλις τελειώσει η εκπομπή θα πάει για προληπτικό έλεγχο.

Παπακωστοπούλου: Τέλος από το STAR για την Κατερίνα Καινούργιου - Η ανακοίνωσή της στο instagram

«Ζητώ συγνώμη που σας αναστατώνω κι εσάς και τους τηλεθεατές. Είμαι οδηγός 30 χρόνια. Δεν μπορώ να το διανοηθώ κι εγώ πώς το έπαθα. Αυτό που με έσωσε ήταν η ζώνη και το ότι άνοιξαν οι αερόσακοι. Έχασα κάπως τον έλεγχο...», είπε μεταξύ άλλων η ίδια στη Super Κατερίνα.

«Δεν ξέρω αν έφταιγε το οδόστρωμα, είχε και υγρασία το πρωί. Ήμουν σε έναν επαρχιακό δρόμο. Δεν έτρεχα... Το έζησα σαν ταινία. Έπαιρνα τη μία ελιά μετά την άλλη. Μετά την εκπομπή θα πάω για εξετάσεις. Δεν αισθάνομαι κάτι αλλά αμέσως μετά έχω κλείσει ραντεβού».

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Παπακωστοπούλου: Φεύγει από το Star μετά από χρόνια για την... Καινούργιου

Κατερίνα Παπακωστοπούλου: «Ο πρώην σύζυγός μου γνωρίστηκε με τον νυν και κάναμε πολύ ωραία παρέα»

Κατερίνα Παπακωστοπούλου: «Είμαι πανευτυχής! Το μόνο που μου λείπει είναι ο μπαμπάς μου»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved