Λάζαρης: Ξεσπά μετά τα δημοσιεύματα για τη Δανάη Παππά - «Σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μου...»
Showbiz

Λάζαρης: Ξεσπά μετά τα δημοσιεύματα για τη Δανάη Παππά - «Σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μου...»

 Το μεσημέρι της Τετάρτης, 17 Σεπτεμβρίου, ο Λάμπρος Λάζαρης ξέσπασε με τα δημοσιεύματα που αφορούν τη δικαστική του διαμάχη με την Δανάη Παππά με την οποία χώρισε τον Μάιο μετά από έξι χρόνια σχέσης.

 

Ο Λάμπρος Λάζαρης σε instastory έγραψε:

«Κάνω αυτό το ποστ επειδή δέχομαι δεκάδες τηλεφωνήματα από χθες όλο το 24ωρο. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι περαιτέρω, δεν υπάρχει καμία δικαστική διαμάχη, ασχολούνται αυτοί που πρέπει ώστε να διευθετηθούν όλα τα θέματα που μπορεί να έχει ένα ζευγάρι που ήταν τόσα χρόνια μαζί, κάτι που θεωρώ ότι συνηθίζεται. Εγώ όπως γνωρίζετε δεν είμαι δημόσιο πρόσωπο ούτε ανήκω στο χώρο του θεάματος, οπότε θα ήθελα να σας παρακαλώ να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μου. Σας ευχαριστώ».

Λάζαρης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον χωρισμό από τη Δανάη Παππά: Δεν υπάρχει κανένα θέμα δικαστηρίου

danai-pappa-lampros-lazaris.jpg

Να αναφέρουμε ότι πριν το ξέσπασμά του, είχε βγει τηλεφωνικά και στην εκπομπή, Super Κατερίνα και είχε πει: «Ό,τι έχει γραφτεί και ειπωθεί μου έχει κάνει φοβερή εντύπωση. Δεν ισχύει τίποτα, εγώ με τη Δανάη τα έχουμε βρει μεταξύ μας. Δεν υπάρχει καμία δικαστική οδός. Σαφέστατα όταν είσαι 5,5 χρόνια με έναν άνθρωπο υπάρχουν οικονομικά αλισβερίσια αλλά αυτά τα έχουμε βρει μεταξύ μας. Ούτε στα δικαστήρια πρόκειται να πάμε, ούτε πουθενά. Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Αλλά επειδή τρέχω πολύ, όπως ο δικηγόρος μου μιλάει για τα πάντα που έχουν να κάνουν με οικονομικά, έτσι μίλησε και για αυτό. Δεν υπάρχει θέμα δικαστηρίου δηλαδή. Τώρα δεν έχουμε σχέσεις, γιατί να έχουμε; Αφού τα χωρίσαμε τα τσανάκια μας. Εγώ το μόνο που θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα δικαστηρίου και τα ποσά που γράφονται είναι αναληθής»!

Η ανάρτησή του

1100_a36d44b3-5869-4913-b339-e5d76063d84e.jpg

Διαβάστε επίσης:

Καινούργιου για Παππά –Λάζαρη: «Ήμουν σίγουρη ότι θα παντρευτούν, με στεναχώρησε όταν άκουσα ότι…»

Παππά - Λάζαρης: Είναι μονόδρομος να οδηγηθούμε στα δικαστήρια με ό,τι αυτό συνεπάγεται...

Παππά - Λάζαρης: Σε εξωδικαστικό συμβιβασμό μετά τον χωρισμό-Το ακίνητο, τα αυτοκίνητα & το ποσό

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved