Showbiz

Σκουλός - Ο παρ' ολίγον χωρισμός με τη σύζυγό του & το My Style Rocks: «Στερήθηκα τα παιδάκια μου»

Ο Δημήτρης Σκουλός μίλησε στην εκπομπή «Buongiorno» και έκανε μια αποκάλυψη για το παραλίγο διαζύγιο αλλά και για τις δυσκολίες στη συνεργασία του με τη Σοφία Χατζηπαντελή.

«Εγώ και η γυναίκα μου είμαστε της σχολής «είμαστε εδώ και το παλεύουμε» γιατί το εύκολο να φύγεις, το δύσκολο είναι να μείνεις.

Εκτός από τον νέο κύκλο του GNTM η Ηλιάνα Παπαγεωργίου;

Εννοείται πως έχουν υπάρξει δύσκολες στιγμές, όταν ένας άνθρωπος είναι μαζί με τον άλλο 20 χρόνια» είπε αρχικά ο γνωστός φωτογράφος και άλλοτε μέλος της επιτροπής αρκετών ριάλιτι μόδας και συνέχισε: «Βέβαια υπάρχουν στιγμές αλλά κάνεις ένα βήμα πίσω και τα ξαναβρίσκεις.

Εμείς είμαστε και ένα ζευγάρι που δεν εμφανιζόμαστε στα social media κάθε μέρα μέρα όταν πολλές φορές βλέπουμε ζευγάρια να διαφημίζουν τον έρωτα τους και την άλλη μέρα… διαφημίζουν έναν άλλο έρωτα και μετά από κάποιους μήνες… έναν άλλο έρωτα. Εμείς είμαστε από την άλλη πλευρά. Δεν διαφημίζουμε αυτό που έχουμε, χαιρόμαστε αυτό που έχουμε».

Ο ίδιος κατέληξε λέγοντας: «Φέτος χωρίς να κάνω τηλεόραση βλέπω κατ’ αρχάς τα παιδάκια μου τα Σαββατοκύριακα και είναι πολύ σημαντικό. Ένα χρόνο τα στερήθηκα. Έβλεπα τα παιδάκια από φωτογραφίες που μου έστελνε η γυναίκα μου. Κάτι που μου στοίχισε πάρα πολύ» συμπλήρωσε, επίσης, ο Δημήτρης Σκουλός σε αυτή τη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στο Μεγάλο Κανάλι.

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved