Showbiz

Μιχάλης Ρακιντζής: «Στην ελληνική μουσική πλέον δεν υπάρχει έμπνευση και συναίσθημα»

Ο Μιχάλης Ρακιντζής έδωσε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης και βέβαια σπανιότατη αφού αποφεύγει να μιλάει στα media. 

Ο γνωστός τραγουδοποιός με το ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ που ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο καλλιτεχνικό στερέωμα, μίλησε αρχικά για τη σχέση του με την τεχνολογία επισημαίνοντας ότι πάντα του άρεσε να ασχολείται με τα κομπιούτερ, από την εποχή ακόμα που αυτά ήταν... προϊστορικά.

Μιχάλης Ρακιντζής: «Η στολή για το S.A.G.A.P.O ήταν μία ευγενική παραχώρηση των ΜΑΤ»

Όντας απόφοιτος του Πολυτεχνείου, ο Μιχάλης Ρακιντζής άρχισε να ασχολείται με την τεχνολογία, τονίζοντας ότι εκείνη την εποχή είχε φάει πολύ πόλεμο.

Σε ό,τι αφορά τη μουσική σήμερα, ο Μιχάλης Ρακιντζής σχολίασε ότι έχει αλλάξει πολύ στην ελληνική σκηνή επισημαίνοντας πως: «δεν υπάρχει έμπνευση και συναίσθημα και στον στίχο και στη μουσική».

Όσο για την εποχή που μεσουρανούσε με τη μουσική του, ο γνωστός τραγουδοποιός σχολίασε: «Γινόταν ο χαμός στις συναυλίες. Οι καλλιτέχνες τότε ήταν είδωλα, τα κορίτσια είχαν τις αφίσες στα δωμάτιά τους, τα αυτόγραφα... Ήταν ρομαντικές εποχές. Νομίζω ότι τα αντιμετώπισα άψογα όλα. Δεν υπήρξε ποτέ στις συναυλίες κάτι αρνητικό αν και ο κόσμος ήταν πολύς και οι σεκιούριτις που υπήρχαν τότε δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα».

Δείτε τι άλλο είπε ο Μιχάλης Ρακιντζής στη συνέντευξή του στο Στούντιο 4.

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved