Showbiz

Αλίκη Κατσαβού στη μνήμη της Μάρθας Καραγιάννη: «Η παρουσία σου θα είναι για πάντα δίπλα μας»

Σαν σήμερα, πριν από δύο χρόνια έφυγε από τη ζωή η Μάρθα Καραγιάννη και η Αλίκη Κατσαβού η οποία υπήρξε κουμπάρα της αξέχαστης ηθοποιού έκανε μία ανάρτηση για να τιμήσει τη μνήμη της. 

Η κορυφαία κωμική ηθοποιός και σταρ της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου υπήρξε στενή φίλη του Κώστα Βουτσά και μάλιστα ήταν εκείνη που πάντρεψε τον κορυφαίο κωμικό μας με την τελευταία σύζυγο της ζωής του, Αλίκη Κατσαβού.

Βαρύ πένθος για την Αλίκη Κατσαβού - Η σπαρακτική ανάρτησή της

Την ημέρα του πολιτικού γάμου του Κώστα Βουτσά με την Αλίκη Κατσαβού, η Μάρθα Καραγιάννη υπήρξε μάρτυρας μαζί με την Ντόρα Δούμα.

Και ύστερα, όταν ήρθε στον κόσμο ο γιος του ζευγαριού, ο Φοίβος Βουτσάς ήταν η νονά του, μαζί με την καλή φίλη της και συγκάτοικό της Ντόρα Δούμα.

Η Αλίκη Κατσαβού ανέβασε δύο φωτογραφίες από την ημέρα της βάφτισης του μικρού, τότε Φοίβου και έγραψε στη λεζάντα τους:

«Σαν σήμερα πριν δύο χρόνια, έφυγε από κοντά μας η αγαπημένη νονά του Φοίβου, μια σπουδαία ηθοποιός και η καλύτερη φίλη ζωής του Κώστα. Ήσουν για εμάς κάτι παραπάνω από οικογένεια – μαζι με την Ντόρα Δούμα, μας πάντρεψες, βάφτισες το γιο μας και γέμισες τη ζωή μας με φως και αγάπη. Η παρουσία σου θα είναι για πάντα δίπλα μας. Σε θυμόμαστε και σε τιμούμε με απέραντη ευγνωμοσύνη».

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που ανέβασε η Αλίκη Κατσαβού από τη βάφτιση του Φοίβου:

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved