Showbiz

Τζωρτζ Παπακώστας: Ο λόγος που απέχει από την TV, η λατρεία στη Μενεγάκη & η απώλεια του πατέρα του

Ο Τζωρτζ Παπακώστας σε συνέντευξή του μίλησε για τους λόγους που απέχει από την τηλεόραση αλλά και για την υπέροχη γεύση που του άφησε η συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη

«Προτίμησα να μείνω εκτός τηλεόρασης, αν και είχα δύο προτάσεις. Με έχει κουράσει το γεγονός ότι η μαγειρική έχει περιορισμένο χρόνο στην τηλεόραση. Έχω έτοιμο τον πιλότο για δική μου εκπομπή εδώ και τέσσερα χρόνια» είπε αρχικά ο γνωστός σεφ για τους λόγους που αποφάσισε να απέχει από τη μικρή οθόνη.

Συγκινημένοι οι συνεργάτες της Μενεγάκη μιλούν για το τέλος της εκπομπής - «Η Ελένη ήταν θλιμμένη»

Σε ό,τι αφορά τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη, φαίνεται να του έχει αφήσει τις καλύτερες αναμνήσεις καθώς μόνο καλά λόγια είχε να πει για εκείνη:

«Είχε απαιτήσεις η εκπομπή της. Πήγαινα 8:00 το πρωί και ήταν εκεί. Είχα πάρα πολύ καλή συνεργασία με την Ελένη Μενεγάκη. Τη λατρεύω. Της μύριζαν τα φαγητά μου και έβγαινε με τις πιτζάμες από το καμαρίνι της».

Έχει σκέψεις γάμου ο Τζωρτζ Παπακώστας; Ο ίδιος εξομολογήθηκε: «Από πολύ μικρός σκέφτομαι τον γάμο. Θέλω να κάνω έναν γάμο παρόμοιο των γονιών μου, γι’ αυτό δεν έχω παντρευτεί ακόμη».

Τέλος, σε ό,τι αφορά την πρόσφατη απώλεια του πατέρα του, ο τηλεοπτικός μάγειρας παραδέχτηκε: «Δεν μπόρεσα να διαχειριστώ εύκολα την απώλεια του πατέρα μου. Ήταν τα πάντα για μένα. Είναι τόσο ριζωμένος μέσα μου ο πατέρας μου που δε μου λείπει καθόλου».

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved