Eugenio Franceschini: Ποιος είναι ο Ιταλός που αναστάτωσε την Emily & μάγεψε ολόκληρο το Netflix;

Instagram / emilyinparis

Showbiz

Eugenio Franceschini: Ποιος είναι ο Ιταλός που αναστάτωσε την Emily & μάγεψε ολόκληρο το Netflix;

Το δεύτερο μέρος του τέταρτου κύκλου του Emily in Paris μάς έφερε έναν νέο γόη, τον Ιταλό ηθοποιό Eugenio Franceschini, που κατάφερε να κλέψει την καρδιά της Emily Cooper και να βάλει για λίγο στην άκρη τον Gabriel.

Ο Eugenio, στον ρόλο του Marcello Muratori, ήρθε για να ανατρέψει τα δεδομένα στη ζωή της Emily και να φέρει μια ιταλική φρεσκάδα στη διάσημη σειρά του Netflix.

Αδελφοί Μενέντεζ: Η συγκλονιστική ιστορία με την δολοφονία των γονιών τους έρχεται στο Netflix!

https://www.instagram.com/reel/C_8uGR5hIaK/

Από τη Βερόνα στο Παρίσι: Ποιος είναι ο Eugenio Franceschini;

Ο γοητευτικός ηθοποιός γεννήθηκε στη Βερόνα και η αγάπη του για την τέχνη ήταν… οικογενειακή υπόθεση, αφού ο πατέρας του ήταν καλλιτέχνης της commedia dell'arte! Ο Eugenio ανέβηκε στη σκηνή από μικρός και σύντομα ακολούθησε το όνειρό του στη Ρώμη, όπου σπούδασε υποκριτική.

https://www.instagram.com/reel/C_yNInJBjG6/

Ο ρόλος στο Emily in Paris και η ξαφνική πρόταση

Όταν έλαβε την πρόταση για τον ρόλο του Marcello, ο Eugenio βρισκόταν στο Τρεντίνο, γυρίζοντας άλλη σειρά. Ο ίδιος δήλωσε πως δεν είχε ιδέα για την τεράστια επιτυχία του Emily in Paris, αλλά οι φίλοι του τον έπεισαν πως δεν μπορούσε να χάσει την ευκαιρία. Ο Marcello είναι ένας ζεστός και ευγενικός χαρακτήρας που έρχεται να ταράξει τα νερά στη ζωή της Emily και σίγουρα και στις καρδιές των θεατών!

https://www.instagram.com/reel/C_tmH4FhVWb/

Ο έρωτας στα... γυρίσματα

Κι όμως, ο Eugenio βρήκε την αγάπη της ζωής του στη δουλειά! Στα γυρίσματα της σειράς I Medici γνώρισε τη σύντροφό του και απέκτησαν μαζί ένα παιδί το 2018. Το σίγουρο είναι ότι, είτε τον ξαναδούμε στο Emily in Paris, είτε όχι, ο Eugenio Franceschini ήρθε για να μείνει!

Διαβάστε επίσης:

Famagusta: Έντονες αντιδράσεις στην Τουρκία για την προβολή της σειράς στο Netflix

Η Ανθή Βούλγαρη πάει... Netflix!

H ζωή της Bικτόρια Μπέκαμ σε ντοκιμαντέρ στο Netflix

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved