Showbiz

Τένια Μακρή για Σκορδά: «Περιμένω να δω αν αυτό το καινούργιο στη ζωή της, ισχύει»

Για τις σχέσεις της με τη Φαίη Σκορδά, μίλησε η Τένια Μακρή ενώ έκανε το σχόλιο της γύρω από τις φήμες για την προσωπική ζωή της παρουσιάστριας.

Ελπίζουμε να σας δούμε και στη Φαίη Σκορδά που ξεκίνησε στο MEGA, γιατί έχετε πολύ καλές σχέσεις.

Βέβαια η Φαίη είναι το παιδί μου.

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Τένιας Μακρή για τη «μάχη» με τον καρκίνο του μαστού

Ακούγεται πως είναι και πάλι ερωτευμένη…

Δεν ξέρω. Θα ήθελα πολύ να της μιλήσω, γιατί οτιδήποτε υπήρξε στη ζωή της μετά το διαζύγιό της από τον Γιώργο Λιάγκα, το κουβεντιάζαμε. Η Φαίη σε μένα δεν κρύβεται. Περιμένω λοιπόν να δω αν πράγματι αυτό το καινούργιο στη ζωή της, ισχύει ή είναι κουβέντες της πλώρης. Μακάρι να ισχύει και να είναι ερωτευμένη. Είναι ένα πολύ γλυκό κορίτσι, ένας υπέροχος άνθρωπος, χορτασμένος, άκακος. Δεν έχει να πει κακή κουβέντα για κανέναν και κοιτάζει πολύ τη δουλειά της. Είναι μια καταπληκτική μητέρα… Ο γάμος με τον Γιώργο Λιάγκα έληξε, γιατί είχε τις δυσκολίες που δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν, είναι όμως παρόντες στα παιδιά τους. Υποκλίνομαι πώς στέκονται και οι δυο στην οικογένεια και στα παιδιά τους που είναι πρώτη τους προτεραιότητα.

Έχετε δώσει κάποια συμβουλή στη Φαίη για τη ζωή της;

Η Φαίη με βλέπει ως μαμά, είναι ειλικρινής σ’ αυτά που θα μου πει. Δεν μου έχει κρύψει γεγονότα που έχουν συμβεί στην προσωπική της ζωή. Κάνουμε πάντα κουβέντα από καρδιάς και μετά φεύγουμε και οι δυο με πολύ ωραία γεύση.

Πηγή Λοιπόν

Τένια Μακρή: Αποκαλύπτει αν της έχει ζητήσει ποτέ βοήθεια η Ελένη Μενεγάκη

Τένια Μακρή: «Νιώθω ευγνώμων που μου δόθηκε το βήμα να βγω στην τηλεόραση»

Τένια Μακρή: «Δεν με απασχολεί το ότι δεν έχω στήθος και δεν έχω κάνει αποκατάσταση»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved