Showbiz

Retro TV: Όταν η Αλίκη & ο Δημήτρης σε κοινή συνέντευξη έκαναν ερωτική εξομολόγηση ο ένας στον άλλον

Σε μια σπάνια κοινή συνέντευξη, η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ εξέφρασαν ανοιχτά τα συναισθήματά τους, κάνοντας μια συγκινητική ερωτική εξομολόγηση ο ένας στον άλλον.

Το Στούντιο 4 έφερε στο φως αυτή τη στιγμή. Μία στιγμή που αποτυπώνει τη χημεία και την αγάπη που τους συνέδεε, παρά τις δυσκολίες της σχέσης τους.

«Έκαναν ότι δεν άκουγαν»: Το στοπ του Σακελλάριου δεν τους πτόησε & συνέχισαν να φιλιούνται

"Αχ Ζάχο μας μπερδεύεις! Δε μας αφήνεις να μιλήσουμε με την καρδιά μας. Εδώ υπάρχει αίσθημα, δεν το βλέπεις; Άσε μας να μιλήσουμε, να επικοινωνήσουμε. Μας έχετε βάλει αυτό το τραπέζι μέσα στη μέση... εγώ θέλω να τον πιάνω, να κρατάω το χεράκι του", ακούγεται να λέει η εθνική μας σταρ, ενώ γυρνά το βλέμμα της στον Δημήτρη Παπαμιχαήλ και τονίζει:

"Θυμάσαι πώς αρχίσαμε; Εμείς οι δύο μαζί θα τελειώσουμε. Δεν ξέρω ποιος θα φύγει πρώτος, αλλά θα ήθελα να φύγουμε μαζί κάποια στιγμή. Μη μου το κάνεις και μου τη σκάσεις... αλίμονό σου!

"Ξέρεις πάρα πολύ καλά ότι όταν είμαστε μαζί τα βρίσκουμε πάντα! Ξέρεις τα αισθήματά μου απέναντί σου, όπως ξέρω κι εγώ τα δικά σου. Άλλωστε μας συνδέει ένα παιδί κι αυτό τα λέει όλα!", της απαντά ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ!

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο - Δείτε σπάνιο καρέ από τα παρασκήνια της ταινίας για πρώτη φορά

«Την Αλίκη Βουγιουκλάκη την είχαν έτοιμη, της είχαν ανοίξει τον λάκκο πιο μπροστά»

Κώστας Κόκλας: Με πήρε από το χέρι η Αλίκη, είπε «άντε βγες ρε» και με πέταξε...»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved