Showbiz

Η θλίψη και το παράπονο της Δέσποινας Στυλιανοπούλου

Καλεσμένος στην εκπομπή «Της ψυχής μας μυστικά» με τον Σεβ. Μητροπολίτη Σιγκαπούρης Κωνσταντίνο o Μάκης Δελαπόρτας, ο οποίος έζησε τους πρωταγωνιστές του παλιού Ελληνικού κινηματογράφου από κοντά.

“Μπήκε” στα σπίτια τους, έγινε μέρος της καθημερινότητας τους και τις στιγμές που δεν υπήρχαν φώτα και δημοσιότητα και κατέγραψε τις ζωές τους. Κατάφερε να διασώσει τα παλιά “masters” από τα τραγούδια των ταινιών του ελληνικού κινηματογράφου και να τα προσφέρει ως παρακαταθήκη στους νεότερους.

O Μάκης Δελαπόρτας μιλά για την προσωπική του πορεία και διαδρομή, τη συνάντηση του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, στιγμή που του άλλαξε την ζωή, πώς έπεισε τον Μάνο Χατζηδάκι να του δώσει την άδεια για να δημοσιεύσει τα τραγούδια του, για την θλίψη και το παράπονο της Δέσποινας Στυλιανοπούλου την συγγραφή των 52 βιογραφιών Ελλήνων Ηθοποιών που αγαπήσαμε αλλά και για την φιλανθρωπική συναυλία την οποία διοργανώνει στο Ηρώδειο, την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου στις 9μμ με θέμα "Το «ελληνικό σινεμά τραγουδά».

Δες αποσπάσματα

"Της ψυχής μας μυστικά" με τον Σεβ. Μητροπολίτη Σιγκαπούρης Κωνσταντίνο. Συζητήσεις από καρδιάς. Κάθε Πέμπτη στις 9.00μμ Risetv

Η Ρένα Βλαχοπούλου, τα κλάματα της Αλέξιας και η... σκορδαλιά

«Δεν είχα στο μυαλό μου να γίνω σταρ. Στη Βουγιουκλάκη χρωστάω πολλά»

Δελαπόρτας: Ήταν σοκαριστικός ο θάνατος της Αλίκης... Όταν «έφυγε» πιστέψαμε πως όλοι είμαστε τρωτοί

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved