Showbiz

20 χρόνια μετά: Πώς είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές του εμβληματικού Singles;

Σχεδόν δυο δεκαετίες έχουν περάσει από την πρώτη προβολή της σειράς «Singles», και οι βασικοί πρωταγωνιστές συνεχίζουν να απασχολούν το κοινό με τις ζωές τους.

Ας δούμε πώς είναι σήμερα οι ήρωες που μας συντρόφευσαν εκείνα τα χρόνια!

Μαρία Σολωμού: Οι άβολες συζητήσεις με τον γιο της - Έπρεπε να γίνουν. Είπαμε πολλά και...

Μαρία Σολωμού

Η Μαρία Σολωμού, που υποδύθηκε την εκρηκτική «Ράνια», παραμένει μια από τις πιο αγαπημένες παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης. Έχει συμμετάσχει σε πολλές θεατρικές και τηλεοπτικές παραγωγές και πρόσφατα ξεκίνησε το δικό της podcast. “Πάντα ήθελα να είμαι ενεργή και να μοιράζομαι τις σκέψεις και τις εμπειρίες μου,” λέει η Μαρία, διατηρώντας το signature μαλλί της που την ξεχωρίζει.

Σάννυ Χατζηαργύρη

Από την άλλη, η Σάννυ Χατζηαργύρη, που υποδύθηκε τη «Λίλα», έχει επιλέξει να αποσυρθεί από την υποκριτική για να αφιερωθεί στην ανατροφή των παιδιών της. “Είχα την επιλογή να μπορέσω να αφιερωθώ στα παιδιά μου, οπότε το έκανα. Τώρα όμως που μεγάλωσαν ήρθε η ώρα να επιστρέψω δυναμικά,” δήλωσε, καθώς ετοιμάζεται να εμφανιστεί θεατρικά στην παράσταση «Ποντικοπαγίδα».

Γιώργος Σεϊταρίδης

Ο Γιώργος Σεϊταρίδης, γνωστός ως «Περιστερόπουλος», έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και πλέον ζει στο Πήλιο με τη σύζυγό του, Όλγα Θανασιά. “Επέλεξα να ζήσω σε ένα βουνό. Οι άνθρωποι κάνουμε πορείες, όχι καριέρες. Δεν εγκατέλειψα ποτέ το θέατρο, απλά περιμένω κάτι που να με εκφράζει,” εξηγεί, αποκαλύπτοντας την επιθυμία του να επιστρέψει στην υποκριτική όταν βρει τον κατάλληλο ρόλο.

Αντώνης Φραγκάκης

Ο Αντώνης Φραγκάκης, ο «Λουκάς» της σειράς, έχει στραφεί στη γιόγκα και τον διαλογισμό. Ο ίδιος έχει δηλώσει: “Η γιόγκα είναι ένα από τα λίγα συστήματα που συνδυάζουν το σώμα, την αναπνοή και το μυαλό. Είναι η ησυχία στο μυαλό που χρειαζόμαστε όλοι.” Η νέα του ζωή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, φαίνεται να του προσφέρει την ηρεμία που αναζητούσε.

Μάξιμος Μουμούρης

Ο Μάξιμος Μουμούρης, που υποδύθηκε τον «Ορέστη», είναι παντρεμένος με την πολιτικό Νάντια Γιαννακοπούλου και είναι μπαμπάς τριών κοριτσιών. Αν και σπάνια εμφανίζεται στα ΜΜΕ, παραμένει ενεργός στον χώρο της υποκριτικής, συμμετέχοντας στη σειρά «Γη της Ελιάς».

Παναγιώτα Βλαντή

Η Παναγιώτα Βλαντή, γνωστή ως «Μάρω», έχει διατηρήσει την υποκριτική της καριέρα και συμμετέχει σε πολλές παραγωγές, ενώ ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, ο «Αρθούρος», έχει γίνει ένας από τους πιο πολυβραβευμένους ηθοποιούς της γενιάς του. “Η τέχνη είναι το παν για μένα. Κάθε ρόλος είναι μια νέα πρόκληση,” λέει ο Οδυσσέας.

NDPPHOTO

ndpphoto@gmail.com

Άρης Σερβετάλης

Ο Άρης Σερβετάλης, που υποδύθηκε τον «Φώτη», έχει ακολουθήσει μια εντυπωσιακή καριέρα στο θέατρο και τον κινηματογράφο. “Το θέατρο είναι ο χώρος που νιώθω πραγματικά ελεύθερος,” δηλώνει, αναδεικνύοντας τη σχέση του με την τέχνη.

Σωκράτης Πατσίκας

Ο Σωκράτης Πατσίκας, ο «Μπίλης», έχει απομακρυνθεί από την Αθήνα και ζει στην Ύδρα, όπου έχει ανοίξει το δικό του κατάστημα με δώρα. “Ερωτεύτηκα το νησί και αποφάσισα να μείνω εδώ. Είναι υπέροχο να βλέπω τους ξένους να αγοράζουν ελληνικά προϊόντα,” αναφέρει.

Γιώργος Χρυσοστόμου

Τέλος, ο Γιώργος Χρυσοστόμου παραμένει ενεργός και έχει κερδίσει αναγνώριση για τη δουλειά του, συμμετέχοντας σε πολλές σειρές. Ο Πάνος Μουζουράκης, που υποδύθηκε τον «Τζάμπα», έχει εξελιχθεί καλλιτεχνικά και απολαμβάνει την οικογενειακή ζωή με τη σύζυγό του, Μαριλού Κόζαρη, με την οποία απέκτησαν πρόσφατα κόρη.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved