Παντρεύονται και πήγαν για πρόβα νυφικού και γαμπριάτικου στο ατελιέ
Showbiz

Παντρεύονται και πήγαν για πρόβα νυφικού και γαμπριάτικου στο ατελιέ

Με τα ιερά δεσμά του γάμου αναμένεται να ενωθούν ο Λάζος Μαντικός και η Αθηνά Κουρή το Σάββατο 19 Οκτωβρίου και μάλιστα με κουμπάρο τον Φοίβο Παπαδάκη.

Οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις καθώς μαζί με τον γάμο θα βαφτίσουν τη μονάκριβη κόρη τους, με νονό τον Γιώργο Παπαδάκη.

Το ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδί μέσα στο 2023 και έκανε πολιτικό γάμο, ωστόσο αποφάσισαν πως μαζί με τη βάφτιση της κόρης τους ήθελαν να ζήσουν και εκείνοι το παραμύθι, με παπά και με κουμπάρο.

Αποκλειστικό-Λάζος Μαντικός: Βόλτα με την κόρη του λίγο πριν από την πρεμιέρα του Καλημέρα Ελλάδα

IMG_9510.jpg

Οι ετοιμασίες για τα δύο μυστήρια έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό και σήμερα το ζευγάρι πήγε για πρόβα, εκείνος για το κοστούμι και εκείνη για το νυφικό της.

Ο γαμπρός στις φωτογραφίες ποζάρει με μαύρο σακάκι και παντελόνι και λευκό πουκάμισο, ωστόσο εκείνη την ημέρα θα φοράει μπλε κοστούμι, που είναι το αγαπημένο του χρώμα, με ένα λευκό πουκάμισο και μπλε γιλέκο με διακριτικές λεπτομέρειες.

Η Αθηνά Κουρή αν και ποζάρει με ένα πολύ εντυπωσιακό φόρεμα, για εκείνη την ημέρα έχει ετοιμάσει ένα ρομαντικό νυφικό από γαλλική δαντέλα με ολομέταξο σατέν ντουσέζ, κορσάζ στολισμένο με κρύσταλλα Swarovski και κοράλλια.

Δείτε φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

Λάζος Μαντικός-Αθηνά Κουρή: H ημερομηνία της γάμο-βάφτισης και το εντυπωσιακό προσκλητήριο

Η casual Έμυ Λιβανίου, ο Μαντικός με τη σύζυγο και την κόρη τους και ο Σπαλιάρας με τη σύντροφό του

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved