Σταμάτης Γονίδης: Ο Βαλάντης του έδωσε το μικρόφωνο, τραγούδησε και τον «έλουσαν» με λουλούδια!
Showbiz

Σταμάτης Γονίδης: Ο Βαλάντης του έδωσε το μικρόφωνο, τραγούδησε και τον «έλουσαν» με λουλούδια!

Μία βραδινή έξοδο πραγματοποίησε το βράδυ της Τρίτης ο Σταμάτης Γονίδης και φυσικά δεν κατάφερε να περάσει απαρατήρητος.

Ο γνωστός τραγουδιστής, που τα τελευταία χρόνια κάνει πολύ επιλεκτικές εμφανίσεις, βρέθηκε στο Bodega και ο Βαλάντης δεν θα μπορούσε να μην του δώσει το μικρόφωνο καθώς ήταν κάτι που και οι θαμώνες ήθελαν πολύ από τη στιγμή που αντιλήφθηκαν πως βρισκόταν εκεί.

Με Βασίλη Καρρά πρεμιέρα ο Βαλάντης - Συγκίνηση στην πρόβα τζενεράλε! Αποκλειστικά βίντεο

Όπως θα δείτε και στο βίντεο που εξασφάλισε το gossip-tv, ο Βαλάντης κάθισε στο πλάι του επιστήθιου φίλου του και τον απόλαυσε μαζί με τον κόσμο. Όπως ήταν φυσικό, τα λουλούδια άρχισαν να πέφτουν «βροχή» κι εκείνος έδειχνε να το απολαμβάνει.

Θυμίζουμε πως φέτος το καλοκαίρι ο Σταμάτης Γονίδης αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας και μάλιστα είχε δηλώσει: «Είχα έρθει στο νησί μόνος μου, έπαθα ίλιγγο. Πήγα στην Αθήνα, έκανα μια ένεση και μετά από εξετάσεις διαπίστωσα ότι ήταν από το λαβύρινθο. Κάποια στιγμή μπήκα στο μπάνιο και όταν βγήκα βρέθηκα με το κεφάλι στο νιπτήρα ξαφνικά, γλίστρησα και μάτωσα το κεφάλι μου στη δεξιά πλευρά. Ευτυχώς παρόλο που ήταν δυνατό το χτύπημα, δεν ήταν τίποτα. Είχα μια εμφάνιση την επόμενη μέρα, μου κάνανε μια ένεση κοκτέιλ και πήγα και τραγούδησα κανονικά. Όλα καλά. Μετά γύρισα στο νησί, γιατί ήθελα να δω και τη μικρή μου κόρη. Όταν έφτασα εδώ, πήγα να την ξυπνήσω. Πόναγε λίγο η μέση μου. Πήγα να την πιάσω από την κούνια και να τη σηκώσω, είναι 16 κιλά η μικρή, έφαγα μια μαχαιριά στη μέση λες και με κόψανε στα δυο. Έκανα τρεις συνεχόμενες μέρες ενέσεις κοκτέιλ. Δε με έπιασαν και τώρα παίρνω ειδική αγωγή με κορτιζόνες.

Όταν είμαι όρθιος δεν έχω πρόβλημα, περπατάω, όταν κάθομαι πονάω λίγο αλλά εντάξει, όταν ξαπλώσω και ξεχαστώ, με το που πάω να γυρίσω, οι πόνοι είναι φρικτοί. Ο γιατρός μου είπε ότι θα πάρει δυο εβδομάδες. Δε το έχω ξαναπάθει ποτέ. Δε μπορείς να κοιμηθείς, να ξεκουραστείς. Οι συναυλίες ακυρώθηκαν ενώ ήταν sold out, οι μουσικοί είναι χωρίς δουλειά. Δεν το έχω ξανακάνει ποτέ αυτό… Τώρα καταλαβαίνω τι σημαίνει να πονάει η μέση».

Διαβάστε επίσης:

Η εμφάνιση του Γονίδη με διαφορετικά παπούτσια στην πρεμιέρα του και η απορία - Αποκλειστικό βίντεο

Σταμάτης Γονίδης: «Είχα εκκολπώματα στο έντερο κι έμεινα στο νοσοκομείο κάνοντας θεραπείες»

Σταμάτης Γονίδης: Η ηλικία, η καριέρα, το άγνωστο ειδύλλιο με τη Βόσσου & ο έρωτας που έληξε άδοξα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved