Δανάη Παππά: Εντυπωσιακή στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τον ντόρο για τον χωρισμό
Showbiz

Δανάη Παππά: Εντυπωσιακή στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τον ντόρο για τον χωρισμό

Στην avant premiere της σειράς Άγιος Έρωτας είχαν τη δυνατότητα να βρεθούν οι δημοσιογράφοι, το βράδυ της Πέμπτης 19/9 και το gossip-tv δεν θα μπορούσε να λείπει από εκεί.

Όπως φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι πρωταγωνιστές Δανάη Παππά και Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

Η ηθοποιός που έχει δει το όνομά της να γίνεται πρώτο θέμα στα ΜΜΕ τις τελευταίες ημέρες, λόγω του χωρισμού της από τον επί χρόνια σύντροφό της, Λάμπρο Λάζαρη, πόζαρε χαμογελαστή στον φωτογραφικό φακό μας ενώ έκανε και τις πρώτες της δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες.

agioserotas-(3).jpg

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος και η Δανάη Παππά με τον σκηνοθέτη της σειράς.

«Έχω πάρα πολύ άγχος. Επιτέλους όμως έχουμε πρεμιέρα. Άντε, να φύγει αυτή η πρεμιέρα από πάνω μας», είπε στις πρώτες της δηλώσεις η όμορφη ηθοποιός ωστόσο δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο για τον χωρισμό της από τον Λάμπρο Λάζαρη.

Στην πρώτη της αυτή δημόσια εμφάνιση μετά τον ντόρο των ημερών ήταν εντυπωσιακή και πολύ λαμπερή!

Δείτε φωτογραφίες:

Τι θα δούμε στη σειρά: Πόσο δυνατός είναι ο άνθρωπος απέναντι στα πιο μεγάλα του πάθη; Μια δυνατή ιστορία αγάπης, που θα καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό, ζωντανεύει στον «Άγιο έρωτα». Ένας νεαρός ιερέας και καθηγητής θεολογίας αναστατώνει μια μικρή πόλη με την άφιξή του.

Εκτός από γοητεία, όμως, κρύβει και μυστικά. Κανείς δεν γνωρίζει τον πραγματικό λόγο που βρίσκεται εκεί. Και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει, πόσο μάλλον ο ίδιος, ότι η νεαρή κόρη του ισχυρότερου άντρα της περιοχής θα αποδειχθεί για εκείνον η μεγαλύτερή του δοκιμασία. Τι συμβαίνει όταν ο άνθρωπος έρχεται αντιμέτωπος με τις αποκλίνουσες δυνάμεις που συνυπάρχουν στην ψυχή του; Η νέα καθημερινή, δραματική σειρά εποχής έρχεται στον Alpha, για να γίνει η νέα μας συνήθεια.

Άγιος Έρωτας: Πρεμιέρα Τετάρτη στις 21:00, διπλό επεισόδιο & Πέμπτη στις 21:00

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved