Showbiz

Παντρεύεται γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz - Αυτό είναι το προσκλητήριο του γάμου

Παντρεύεται γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz και το Happy Day πρόβαλε το προσκλητήριο γάμου.

Το μυστήριο θα γίνει την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στις 19:30 στον Ιερό Ναό της Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη, όπως αποκλειστικά σας είχε αναφέρει πριν από λίγες μέρες και το gossip-tv.gr.

Το ζευγάρι μέσα στο 2023 έκανε τον πολιτικό γάμο, πριν αποκτήσει το πρώτο του παιδί.

Τώρα λοιπόν ο Σάκης Αρσενίου και η Λαμπρινή Πλεύρη παντρεύονται και με θρησκευτικό γάμο και η εκπομπή, Happy Day εξασφάλισε το προσκλητήριο του γάμου.

Ο Σάκης Αρσενίου είχε δηλώσει για το νέο κεφάλαιο που άνοιξε στη ζωή του: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τον γιο μου, είναι μια καινούρια ζωή. Η σύζυγός μου είναι πραγματικά καλή μάνα, είναι και μικρή σε ηλικία, αλλά είναι σούπερ μαμά. Δεν σκέφτηκα από την αρχή ότι θέλω να κάνω παιδιά μαζί της, της το έχω πει κιόλας. Είχαμε μια φουσκωμένη κοιλίτσα και τώρα χαϊδεύουμε τον μικρό δίπλα μας.

Το παιδί μοιάζει στον πατέρα μου και έχει και το όνομά του. Θα γίνει γάμος και βάπτιση μαζί. Ήμουν μέσα στον τοκετό ήταν φοβερή εμπειρία. Όταν ήρθε ο γιος μου και τον πήραμε αγκαλιά συγκινήθηκα, την ημέρα του εξιτηρίου ήταν τα γενέθλιά μου».

Ο Σάκης Αρσενίου παντρεύεται και με θρησκευτικό γάμο και μάθε όλες τις λεπτομέρειες. Παραγαμπράκι στο γάμο τους θα είναι ο γιος τους.

Διαβάστε επίσης:

Κλασικός χαζομπαμπάς ο Σάκης Αρσενίου! Βόλτα με την σύζυγο και τον γιο τους

Σάκης Αρσενίου–Λαμπρινή Πλεύρη: Το φωτογραφικό άλμπουμ της βάφτισης του γιου τους-Πότε παντρεύονται;

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved