Μητρούση: Mε μάθανε πως το ταλέντο από μόνο του χωρίς δουλειά και πειθαρχία είναι το απόλυτο τίποτα
Showbiz

Μητρούση: Mε μάθανε πως το ταλέντο από μόνο του χωρίς δουλειά και πειθαρχία είναι το απόλυτο τίποτα

Η κόρη του Μιχάλη Μητρούση και της Ρουμπίνης Βασιλακοπούλου έχει ήδη συστηθεί στο τηλεοπτικό κοινό και κάθε χρονιά εκθέτει τον εαυτό της μέσα από ρόλους που γοητεύουν. Φέτος θα είναι η Μαριλένα στο «Ταμπού» του Αντρέα Γεωργίου.

Έχετε γίνει γνωστή μέσα από μεγάλες τηλεοπτικές παραγωγές, όμως εκτός από υποκριτική έχετε σπουδάσει χορό και σύγχρονο τραγούδι. Πώς σας αρέσει λοιπόν να συστήνεστε;

«Όταν με ρωτούν, “με τι ασχολούμαι", λέω ηθοποιός. Νομίζω το λέω από την ημέρα που γεννήθηκα, αλλά δεν ήθελα να το παραδεχτώ (γέλια).. Σίγουρα όμως και το τραγούδι είναι κάτι που το έχω σπουδάσει επαγγελματικά και μπορώ να συστηθώ και μέσα από αυτό. Άλλωστε τα πρώτα χρόνια ήταν το επάγγελμα που εξασκούσα για να βιοποριστώ, πριν δηλαδή αποφασίσω να ακολουθήσω τα βήματα της υποκριτικής. Ο χορός με τίποτα δεν με χαρακτηρίζει. μάλλον εμπλουτίζει τις σπουδές μου γιατί έχω φοιτήσει στην κρατική σχολή χορού για κάποια χρόνια. Σε καμία περίπτωση όμως με επαγγελματική ιδιότητα».

O Παράδεισος των κυριών: H Μαρίλια Μητρούση δίνει το απόλυτο spoiler για τις εξελίξεις της σειράς

marilia_mitrousi_1711928683_3336222057878990911_1265332925.jpg

Συνήθως οι ηθοποιοί δεν θέλουν τα παιδιά τους να ακολουθήσουν τα βήματά τους. Στη δική σας περίπτωση τι έγινε; Νιώσατε να είναι μονόδρομος η επιλογή σας;

«Μάλλον οι γονείς μου το ήθελαν πιο πολύ από μένα. Ή μάλλον, για να το εκφράσω πιο σωστά, ήξεραν ότι το επάγγελμα αυτό με διάλεξε κι όχι εγώ εκείνο. Όταν τους ανακοίνωσα πως θέλω να ασχοληθώ με το κομμάτι της μουσικής, ήξεραν πως δεν είναι αυτό που μέσα μου με καλύπτει. Πάντα όμως μιλάμε για δύο γονείς 100% υποστηρικτικούς σε όλους τους τομείς».

Ποια ήταν λοιπόν η συμβουλή των Μιχάλη Μητρούση και Ρουμπίνης Βασιλακοπούλου;

«Οι γονείς μου από μικρή μού έλεγαν να κάνω αυτό που εμένα με γεμίζει και με κάνει ευτυχισμένη. Χαρακτηριστικά μου έλεγαν: “Μπορεί να σου αρέσει να κανείς οποιοδήποτε επάγγελμα, από αχθοφόρος μέχρι δικηγόρος. Κοίταξε μόνο να είσαι πρώτη, να το κάνεις με πολλή αγάπη και να δουλεύεις σκληρά γι' αυτό"».

marilia_mitrousi_1726665625_3459844494490441101_1265332925.jpg

Το ταλέντο τελικά είναι γονιδιακό, έμφυτο ή καλλιεργείται;

«Για μένα είναι λίγο από όλα. Η δασκάλα μου στο Εθνικό Ωδείο, η Άννα Διαμαντοπουλου, όπως και η Μίρκα Παπακωνσταντίνου που πάντα και παντού θα ευγνωμονώ, με μάθανε πως το ταλέντο από μόνο του χωρίς δουλειά και πειθαρχία είναι το απόλυτο τίποτα»

Πηγή tv24

Μαρίλια Μητρούση: «Οι γονείς μου είναι ελεύθερα πνεύματα και πάντα με κρατούσαν προσγειωμένη»

Μητρούση: Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή, το Survivor και η οντισιόν με τη Μιμή Ντενίση

Μαρίλια Μητρούση για Γεωργούλη: «Μην μου ξανακάνετε αυτή την ερώτηση»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved