Μενεγάκη: Η ανάρτηση με τον Άγγελο που μπέρδεψε τους followers & η παρέμβαση της νονάς, Θεοδωρίδου
Showbiz

Μενεγάκη: Η ανάρτηση με τον Άγγελο που μπέρδεψε τους followers & η παρέμβαση της νονάς, Θεοδωρίδου

Η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε απίθανες φωτογραφίες με τον γιο της, Άγγελο Λάτσιο από την αγαπημένη της παραλία στην Άνδρο και έγινε χαμός από σχόλια.

Πολλοί followers της νόμισαν ότι ο γιος της παρουσιάστριας γιορτάζει και της έστελναν μηνύματα και ευχές, έτσι η Ελένη αναγκάστηκε να δώσει εξηγήσεις στους διαδικτυακούς της φίλους.

c70fb66f-eleni-aggelos.jpg

Η παρουσιάστρια υπογράμμισε: «Δεν ξέρω αν σας μπέρδεψα , αλλά δεν γιορτάζει ο Άγγελος , εγώ η μάνα του γιορτάζω κάθε μέρα που τον έχω γιο!»

Αυτές τις φωτογραφίες είδε και η περήφανη νονά του, Νατάσα Θεοδωρίδου και τα όσα έγραψε η μαμά Ελένη Μενεγάκη και σχολίασε και εκείνη με τη σειρά της: «elenimenegaki @aggelos_latsios Το αγόρι μας το γλυκό ..❤️»!

H Ελένη σήμερα, 20 Σεπτεμβρίου βρίσκεται στον επίγειο παράδεισό της με τον γιο της και απολαμβάνει μοναδικές στιγμές με το καμάρι της. Η ίδια δηλώνει περήφανη μαμά και γι' αυτό έβαλε και τα hashtags #μαμαελενη #motherlove και έγραψε: «Έναν τον έχω αλλά κάνει για πολλούς ! Ο γιος μου που με κάνει ευτυχισμένη και περήφανη κάθε μέρα !»

Δείτε στην παρακάτω gallery το μπέρδεμα και την εξήγηση της περήφανης μαμάς Ελένης, αλλά και την "παρέμβαση" της νονάς, Νατάσας Θεοδωρίδου

Διαβάστε επίσης:

Μενεγάκη: Αγκαλιά με τον γιο της, Άγγελο στα Άχλα - Έναν τον έχω, αλλά κάνει για πολλούς!

Ελένη Μενεγάκη: Η ασπρόμαυρη φθινοπωρινή selfie μέσα από το αυτοκίνητό της

Ελένη Μενεγάκη: Το πρώτο πράγμα που έκανε μετά τις διακοπές της - Έτσι ανανέωσε την εμφάνισή της

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved