Πέτρος Κουσουλός: Αυτό είναι το όνομα που θα πάρει η κόρη του–Η αποκάλυψη για την πρώην σύζυγό του
Showbiz

Πέτρος Κουσουλός: Αυτό είναι το όνομα που θα πάρει η κόρη του–Η αποκάλυψη για την πρώην σύζυγό του

Στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» μίλησε ο Πέτρος Κουσουλός το πρωινό της Παρασκευής 20/9.

Ο δημοσιογράφος μίλησε για τη νέα εκπομπή που θα παρουσιάσει στο OPEN και θυμήθηκε τη συνεργασία του με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, εξηγώντας τους λόγους που δεν τη συγκαταλέγει στις επιτυχημένες.

Πέτρος Κουσουλός: Η νέα καθημερινή εκπομπή, η πρεμιέρα και ο Θανάσης Κατερινόπουλος

Ακόμη αναφέρθηκε στη σχέση με την πρώην σύζυγό του.

«Μετάνιωσα που ήμουν εκπομπή “Σπίτι μου Σπιτάκι μου”. Δεν είχα κάποιο πρόβλημα με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ίσα ίσα την εκτιμώ πάρα πολύ. Υπήρχαν άλλα θέματα που τα έχεις ζήσει και εσύ από κοντά. Νομίζω ότι πρέπει να κουμπώσεις και με το ύφος της εκπομπής πολλές φορές. Εγώ ένιωσα ότι ήταν κάτι που δε μου ταίριαζε. Και η συμφωνία που είχε γίνει ήταν ότι θα έπρεπε να υπάρχει στην εκπομπή και κάτι πιο ενημερωτικό… στην πορεία του χρόνου άλλαξαν τα πράγματα, γι’ αυτό και δε θα χαρακτήριζα εκείνη τη χρονιά ως μια επιτυχημένη συνεργασία» είπε αρχικά ο Πέτρος Κουσουλός.

PETROS-KOYSOYLOS_-(1).jpg

«Συμβουλεύτηκα ειδικό για το πώς θα διαχειριστώ τον ερχομό της μικρότερης κόρης μου σε σχέση με τις άλλες δυο κόρες από τον πρώτο μου γάμο. Ακόμη επισκέπτομαι ψυχολόγο γιατί, όπως καταλαβαίνεις, είναι μια βίαιη αλλαγή στη ζωή των παιδιών. Ήταν το διαζύγιο, ήταν η μετοίκιση και εγκατάσταση σε ένα άλλο σπίτι με τη μαμά τους. Εγώ φυσικά και έχω καθημερινή παρουσία στη ζωή τους, αλλά άλλαξαν πράγματα.

Τα πράγματα άλλαξαν περισσότερο από τη στιγμή που ήρθε στη ζωή η μπέμπα… Με την πρώην σύζυγό μου υπάρχει μια τυπική σχέση στο πλαίσιο της συνεννόησης για τα θέματα των παιδιών και των δραστηριοτήτων τους. Δεν είμαστε φίλοι, δεν είμαστε κολλητοί, δε θα βγούμε για ποτό, θα ήθελα όμως κάποια στιγμή να γίνει και αυτό… Αντιλαμβάνομαι όμως ότι και από τις δυο πλευρές μπορεί να υπάρχει μια πικρία γιατί όταν ένας γάμος αποτυγχάνει, φταίνε και οι δυο.

Απ΄ ότι γνωρίζω και εκείνη έχει προχωρήσει τη ζωή της, και καλά κάνει, είναι δικαίωμά της. Από εκεί και πέρα, αυτό που της έχω πει και της ίδιας είναι ότι, θα πρέπει να είναι πάρα πολύ προσεκτική με τις επιλογές της υπό την έννοια ότι μεγαλώνουμε κορίτσια» είπε σε άλλο σημείο ο Πέτρος Κουσουλος για τη σχέση με την πρώην σύζυγό του.

Τέλος, για τη βάπτιση της μικρότερης κόρης του ο Πέτρος Κουσουλός αποκάλυψε, «Η βάπτιση πήρε αναβολή γιατί υπήρχαν κάποια γραφειοκρατικά θέματα. Στην Αθήνα θα γίνει. Προς τα τέλη Οκτώβρη νομίζω θα γίνει το μυστήριο. Το όνομα της μικρής θα είναι Εμμέλεια. Νονοί θα είναι η ανιψιά μου, που είναι μικρή σε ηλικία και η Μαριλού Κόζαρη, η σύζυγος του Πάνου Μουζουράκη».

Δείτε το βίντεο:

Κουσουλός: Η σύντροφός μου έχει αναλάβει τις διαδικασίες βάπτισης, είναι γυναικείες δουλειές...

Open: Οι ανανεώσεις των συμβολαίων, το deal με τον Κουσουλό και η Ντίνα Νικαλάου

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved