Πρώιος: Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας-Έφυγε σε τροχαίο με την ίδια μηχανή που σκοτώθηκε ο γιος του
Showbiz

Πρώιος: Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας-Έφυγε σε τροχαίο με την ίδια μηχανή που σκοτώθηκε ο γιος του

Έφυγε από τη ζωή ο Διονύσης Πρώιος, μετά από τροχαίο που είχε με τη μηχανή του. Ο 58χρονος συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από το MasterChef 4 και κατάφερε να κερδίσει την αγάπη του κόσμου.

Η μοίρα έπαιξε τραγικό παιχνίδι στον 58χρονο καθώς «έφυγε» σε τροχαίο και μάλιστα οδηγώντας την ίδια μηχανή με την οποία είχε σκοτωθεί ο γιος του.

Διονύσης Πρώιος: Πέθανε ο πρώην παίκτης του ελληνικού MasterChef

Ο γιος του Διονύση, ο Μιχάλης, σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Μύκονο πριν 5 χρόνια, πάνω στην αγαπημένη Harley του πατέρα του.

«Έχεις δυο επιλογές στην κατάσταση αυτή ή να φύγεις κι εσύ να πας στο καλό ή να προχωρήσεις μπροστά! Δεν θέλει καμία ψυχή να περνάει άσχημα. Στο παρελθόν του είχα πει σου χαρίζω την ελευθερία. Απαγορεύεται στη ζωή μου να κλαίω και να μην περνάω καλά Μιλάω με το γιο μου, επικοινωνώ και πάντα συζητάω στον κόσμο μου».

12654579_10153597109419232_2526129220330382423_n.jpg

Ποιος ήταν ο Διονύσης Πρώιος

Ο Διονύσης είχε δείξει από την αρχή τον δυναμικό του χαρακτήρα στον διαγωνισμό μαγειρικής. Το ιδιαίτερο στυλ και το απίστευτο χιούμορ του ήταν τα χαρακτηριστικά του. Ήταν 58 ετών και είχε γεννηθεί στην Αργεντινή.

«Η μαμά μου ήταν απ’ την Κεφαλονιά και ο πατέρας μου Χιώτης, εγώ γεννήθηκα στο Buenos Aires. Δεν ήταν καλή η κατάσταση στην Ελλάδα μετά τον πόλεμο, στην Αργεντινή υπήρχε άνθιση και οι δικοί μου αποφάσισαν να μείνουν εκεί. Ο παππούς μου ήταν καπετάνιος, ένας απ’ τα πρώτους του Αριστοτέλη Ωνάση, ο πατέρας μου ήταν μηχανικός στα πλοία» είχε πει σε συνέντευξή του.

Η ανάρτηση για τον θάνατό του:

Διονύσης Πρώιος κατά MasterChef: «To είδα, αλλά τσαντίστηκα, ήταν βαρετό»

Διονύσης Πρώιος: Γιόρτασε τα γενέθλια του αδικοχαμένου γιου του και η Καινούργιου λύγισε (Video)

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved