Instagram / dionysios_proios_official & NDPPHOTO 

Showbiz

Πρώιος: Η γνωριμία με τη Ματθίλδη Μαγγίρα, η απώλεια του γιου του & το τραγικό παιχνίδι της μοίρας

Τραγικό τέλος βρήκε τον 58χρονο Διονύση Πρώιο, γνωστό από το MasterChef 4, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο με τη μηχανή του.

Η Ματθίλδη Μαγγίρα είχε μιλήσει για τη γνωριμία τους, η οποία ξεκίνησε με τον πιο απρόσμενο τρόπο... από μια βαλίτσα!

Διονύσης Πρώιος: Όταν ράγισε καρδιές για τον γιο του–«Πριν πεθάνει είπε σε όλους να με προσέχουν»

«Αυτή την περίοδο κάνω το Κατά Ματθίλδην το οποίο σόου βρίσκεται όλο σε μια βαλίτσα. Μια πολύ ιδιαίτερη βαλίτσα, έργο τέχνης που μου έχει φτιάξει ένας καταπληκτικός ζωγράφος, ο Διονύσης Πρώιος» είχε αναφέρει η Ματθίλδη Μαγγίρα. » Ο Διονύσης του MasterChef, ναι, ένας αγαπημένος καλλιτέχνης! Προσωπικότητα τρελή! Την έχω χρόνια αυτή τη βαλίτσα».

«Παρακολουθώ το MasterChef, όσο προλαβαίνω. Είναι ο Διονύσης που ξέρω! Ένας άνθρωπος… χαρά Θεού, είχε αυτό το τραγικό γεγονός στη ζωή του και πιστεύω αυτό δεν ξεπερνιέται ποτέ. Γονιός που χάνει το παιδί του δεν νομίζω πως το ξεπερνάει».

«Μπράβο στον Διονύση που συνεχίζει δυνατά την ζωή γιατί είναι ένας άνθρωπος που πάντα ήταν ζωντανός και πριν το παιδί. Όταν λέω ζωντανός εννοώ άνθρωπος με ψυχή. Μερακλής. Έχει την αισθητική του και αυτή ακολουθεί πέρα από τους πίνακες τα πάντα. Μια Διονύσης αισθητική», δήλωνε η Ματθίλδη Μαγγίρα για τον Διονύση Πρώιο.

Απ' ό,τι φαίνεται το δράμα στην οικογένειά του συνεχίζεται, καθώς είχε προηγηθεί ο χαμός του γιου του, επίσης σε τροχαίο.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας-Έφυγε σε τροχαίο με την ίδια μηχανή που σκοτώθηκε ο γιος του

Διονύσης: Πέθανε ο πρώην παίκτης του ελληνικού MasterChef

Διονύσης κατά MasterChef: «To είδα, αλλά τσαντίστηκα, ήταν βαρετό»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved