Ο Γιατρός: Λαμπερές παρουσίες στην προβολή του 1ου επεισοδίου, λίγο πριν την πρεμιέρα!
Showbiz

Ο Γιατρός: Λαμπερές παρουσίες στην προβολή του 1ου επεισοδίου, λίγο πριν την πρεμιέρα!

Ο δεύτερος κύκλος της αγαπημένης σειράς «Ο Γιατρός» κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου στις 21:00 και οι τηλεθεατές ανυπομονούν για τις νέες εξελίξεις.

Το επίσημο screening event που πραγματοποιήθηκε ήταν μια λαμπερή βραδιά, γεμάτη ενθουσιασμό και χαμόγελα. Όλο το καστ έδωσε το «παρών» στην προβολή του πρώτου επεισοδίου, με τις εντυπωσιακές παρουσίες να τραβούν τα βλέμματα.

Alpha: Πότε κάνουν πρεμιέρα οι σειρές του σταθμού

roumelioti.jpg

NDPPHOTO

Το πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις, με τις ανατροπές να κρατούν το κοινό σε αγωνία. Η μεγαλύτερη αποκάλυψη της βραδιάς ήταν ο διπλός ρόλος της Έλλης Τρίγγου, που υπόσχεται να φέρει τα πάνω κάτω στη σειρά και να δώσει νέο ενδιαφέρον στην πλοκή. Η ανατροπή αυτή αναμένεται να καθηλώσει τους τηλεθεατές, ενώ οι καταιγιστικές εξελίξεις του δεύτερου κύκλου θα ανεβάσουν τη θερμοκρασία.

troufakou.jpg

NDPPHOTO

Η βραδιά ήταν γεμάτη θετική ενέργεια, με τους συντελεστές να εκφράζουν την ικανοποίησή τους για την επιστροφή της σειράς και την αγάπη του κοινού. Οι παρευρισκόμενοι αποχώρησαν ενθουσιασμένοι, αναμένοντας με ανυπομονησία την επίσημη πρεμιέρα και τα νέα επεισόδια που υπόσχονται να φέρουν ανατροπές και δυνατές στιγμές.

Δείτε εδώ στιγμιότυπα από το επίσημο screening event:

Διαβάστε επίσης:

Άγιος Έρωτας: Είδαμε το πρώτο επεισόδιο της νέας δραματικής σειράς του Alpha που θα καθηλώσει

Κουλίεβα: Η τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα που βίωσε, οι σπουδές & η συμμετοχή στα Ιαπωνικά Όσκαρ

Άγιος Έρωτας: Η Κατερίνα Παπουτσάκη τραγουδάει a cappella στα γυρίσματα και εντυπωσιάζει

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved