Φαίη Σκορδά: Οι δύσκολες στιγμές της καριέρας της - «Σκέφτηκα το καλοκαίρι να σταματήσω το πρωινό»
Showbiz

Φαίη Σκορδά: Οι δύσκολες στιγμές της καριέρας της - «Σκέφτηκα το καλοκαίρι να σταματήσω το πρωινό»

Η Φαίη Σκορδά έκανε ποδαρικό στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Χαμογέλα και πάλι» και δεν δίστασε να αποκαλύψει πτυχές της επαγγελματικής της πορείας που δεν γνωρίζαμε!

Η παρουσιάστρια, που φέτος επέστρεψε δυναμικά στο Mega, εξομολογήθηκε ότι το περασμένο καλοκαίρι πέρασε από το μυαλό της να αποχωρήσει από την πρωινή ζώνη.

Βούρκωσε η Σκορδά για την απώλεια του πατέρα της – Τα λόγια της μητέρας της που τη στιγμάτισαν!

skorda.jpg

«Ο κόσμος πάντα καταλαβαίνει και η πρόθεση του ανθρώπου φαίνεται στα μάτια… Κι εγώ κάποιες φορές μπορεί να μην έχω διαχειριστεί σωστά τα πράγματα… Η πρόθεση όμως του ανθρώπου φαίνεται», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

«Είμαι πάρα πολύ αγχώδης. Στις πρεμιέρες είμαι πάντα λες και βγαίνω πρώτη φορά. Την αγκαλιά από τον κόσμο δεν την περίμενα γιατί την είχα πάντα, την έχω όλα αυτά τα χρόνια… », αποκάλυψε σε άλλο σημείο.

Με διάθεση να μοιραστεί τα δύσκολα, αναφέρθηκε και στις δύο πιο σκληρές στιγμές που έχει βιώσει στην καριέρα της, αφήνοντας πολλούς άφωνους με τις αποκαλύψεις της.

«Δυο ήταν οι πιο δύσκολες στιγμές στην καριέρα μου. Η μια ήταν το καλοκαίρι που μας πέρασε. Το καλοκαίρι που μας πέρασε σκέφτηκα να σταματήσω. Σκέφτηκα να σταματήσω από το πρωινό, γιατί έχει αλλάξει πάρα πολύ. Εγώ το πρωινό το αγαπώ πάρα πολύ. Θα μπορούσα να κάνω ένα τηλεπαιχνίδι, μια βραδινή εκπομπή, κάποιοι το έχουν ευχηθεί κιόλας, και να είμαι ήρεμη.

Για μένα, είναι πολύ πιο εύκολο εκείνο το κομμάτι… Η δεύτερη πιο δύσκολη στιγμή μου ήταν όταν έπρεπε να φύγω από τον ΑΝΤ1. Ήταν κάτι πολύ συνειδητό, δεν ήταν μια απόφαση εν θερμώ και δε το μετάνιωσα καθόλου. Δε μου ήταν εύκολο όμως να το αποφασίσω γιατί δεν είμαι των αλλαγών» εξομολογήθηκε η Φαίη Σκορδά.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved