Showbiz

Μιχάλης Αεράκης: «Όχι ρε φίλε, δεν επιτρέπονται τα πάντα στη σάτιρα. Πρέπει να υπάρχει ένα μέτρο!»

Ο Μιχάλης Αεράκης παραχώρησε μια συνέντευξη γεμάτη αποκαλύψεις στην εκπομπή «Καλημέρα Είπαμε;».

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στα νεανικά του χρόνια, αλλά και στη μακρά του πορεία στο θέατρο και την τηλεόραση.

Μιχάλης Αεράκης για Σασμό:Είχα πρόταση για άλλον ήρωα, αλλά δεν το δέχτηκα γιατί θα έτρωγα καζούρα»

«Μέσα από τις δυσκολίες όλα αυτά τα χρόνια γέμισα τη φαρέτρα μου με πίστη, δύναμη. Το μότο μου είναι να είσαι πάντα μαχητής, ποτέ να μην το βάζεις κάτω. Αυτό με έχει βοηθήσει πάρα πολύ και στη δουλειά μου.

Η τηλεόραση είναι ένα μέσο που απλά σε κάνει γνωστό γιατί το βλέπει πολύς κόσμος. Μέσα μου όμως υπάρχουν κάποιες σταθερές είτε υπήρχε. Εγώ ήθελα να γίνω ηθοποιός, δεν ζαλίστηκα να έχω το άγχος του σταρ, γνωστός, συνεντεύξεις, λαμπιόνια. Εγώ ξέρω γιατί κάνω θέατρο. Έχω πει πάρα πολλά “όχι” επαγγελματικά, γιατί αν δεν κολλάνε πάνω μου, δεν μπορώ να παίξω. Πρέπει να υπάρχει μία ερωτική έλξη».

Ο Μιχάλης Αεράκης, κλείνοντας τη συνέντευξή του, δεν παρέλειψε να σχολιάσει το θέμα της σάτιρας, το οποίο έχει απασχολήσει έντονα το τελευταίο διάστημα. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στις συζητήσεις που γίνονται γύρω από τα όρια της σάτιρας, εκφράζοντας τη δική του άποψη για το πώς θα πρέπει να αντιμετωπίζεται αυτό το ιδιαίτερο είδος τέχνης.

«Η σάτιρα είναι παρεξηγημένη έννοια και πάντοτε λέμε “μα σάτιρα και από τον Αριστοφάνη πήραμε πράγματα”. Εγώ εκτιμώ ότι μερικές φορές χρησιμοποιούμε αυτό για να βγάλουμε δικά μας εσώψυχα ή να χτυπήσουμε κάποιον και να πούμε στο τέλος “σάτιρα κάνω, επιτρέπονται τα πάντα”. Όχι ρε φίλε δεν επιτρέπονται τα πάντα, υπάρχει ένα μέτρο».

Διαβάστε επίσης:

Μιχάλης Αεράκης: «Έχω μεγαλώσει απότομα, ξέρω τι σημαίνει ανθρώπινος πόνος»

Αεράκης: Για να έρθει το φως στην ψυχή του ανθρώπου πρέπει να περάσει από τη δοκιμασία του σκοταδιού

Σασμός: Μιχάλης Αεράκης: «Βρισκόμαστε στο σκοτάδι, θα έρθει και ο σασμός»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved