Showbiz

«Ραγίζει καρδιές» το «αντίο» της Βόσσου στον πατέρα της κόρης της: «Ώρα καλή στην αγκαλιά του Θεού»

Δύσκολες ώρες, βυθισμένες στο πένθος βιώνουν η Ερασμία Μάνου και η μητέρα της Σοφία Βόσσου για την απώλεια του Θεοφάνη Μάνου. 

Ο λόγος για τον πρώην σύζυγο της τραγουδίστριας με τον οποίο απέκτησε την κόρη τους ο οποίος έφυγε από τη ζωή σήμερα (21/9) χωρίς να έχουν γίνει όμως γνωστές άλλες λεπτομέρειες για τον θάνατό του.

Βαρύ πένθος για την Ερασμία Μάνου! Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της, πρώην σύζυγος της Σοφίας Βόσσου

Την είδηση έκανε γνωστή η Ερασμία Μάνου η οποία ανέβασε στο facebook μία κοινή τους φωτογραφία με τη λεζάντα: «Αντίο πατέρα μου...», μην μπορώντας προφανώς να πιστέψει ότι ένα τόσο αγαπημένο της πρόσωπο έφυγε από τη ζωή.

Λίγο αργότερα, η Σοφία Βόσσου έκανε και εκείνη μία ανάρτηση για να αποχαιρετήσει με τον δικό της τρόπο τον άλλοτε σύζυγό της με τον οποίο υπήρξαν παντρεμένοι περίπου τρία χρόνια, όταν ήταν πολύ νέοι και μόλις είχαν γίνει γονείς.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια ανέβασε ένα τραγούδι του Νικόλα Άσιμου σε πρώτη εκτέλεση από τη Χαρούλα Αλεξίου και έγραψε στη λεζάντα:

«Με αυτό το τραγούδι νανουριζόταν η ΕΡΑΣΜΙΑ ΜΑΣ Erasmia Manou, η κόρη μας ΦΑΝΗ μας …καλό σου ΤΑΞΙΔΙ και σε ευχαριστώ που φέραμε στον κόσμο ένα ΣΠΑΝΙΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ. Ώρα σου καλή στην ΑΓΚΑΛΙΑ του ΘΕΟΥ ΘΕΟΦΑΝΗ ΜΑΝΟ».

H ανάρτηση της Σοφίας Βόσσου με την οποία αποχαιρετά τον πρώην σύζυγό της και πατέρα της κόρης της.

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved