Σπάνιο «κλικ» από τα 80s: Οι ηθοποιοί που ποζάρουν με τον Αλεξανδράκη έγραψαν ιστορία στο θέατρο
Showbiz

Σπάνιο «κλικ» από τα 80s: Οι ηθοποιοί που ποζάρουν με τον Αλεξανδράκη έγραψαν ιστορία στο θέατρο

Μια μοναδική συνάντηση από τα μέσα της δεκαετίας του '80 έρχεται ξανά στο προσκήνιο, μέσα από τη σελίδα στο Facebook Elena’s Diary.

Σε μια σπάνια φωτογραφία, ο Αλέκος Αλεξανδράκης, ένας από τους πιο σπουδαίους ηθοποιούς του ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου, ποζάρει με μια καλλιτεχνική συντροφιά που άφησε εποχή: Άννα Παναγιωτοπούλου, Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Μίμης Χρυσομάλλης, Όλια Λαζαρίδου, Σταμάτης Φασουλής, Τάσος Πεζιρκιανίδης και Μίνα Αδαμάκη.

Άννα Φόνσου: Η σχέση με τον Ντίνο Ηλιόπουλο & η αποκάλυψη για τον Αλέκο Αλεξανδράκη

elenas-diary.jpg

Η φωτογραφία αυτή τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια της παράστασης «Ψεκάστε, ψηφίστε, τελειώσατε», το καλοκαίρι του 1984, όπου ο Αλεξανδράκης έκανε τη μοναδική του εμφάνιση σε επιθεώρηση. Το έργο αυτό ανανέωσε την ελληνική επιθεώρηση, με ταλαντούχους ηθοποιούς που άφησαν ανεξίτηλο στίγμα στο χώρο του θεάτρου.

Όπως θα δείτε και παρακάτω στο σπάνιο αυτό φωτογραφικό κλικ, μαζί με τον Αλέκο Αλεξανδράκη φωτογραφίζονται σπουδαίοι ηθοποιοί, πολλοί από τους οποίους δεν είναι πια εν ζωή. Όπως ο αξέχαστος Τάσος Περζικιανίδης (από αριστερά) και η αγαπημένη Μίνα Αδαμάκη που έφυγε από τη ζωή τον Νοέμβριο του 2022 αλλά και Μίμης Χρυσομάλλης (πάνω δεξιά) που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στο ελληνικό θέατρο και όχι μόνο. Και φυσικά η πιο πρόσφατη απώλεια του καλλιτεχνικού κόσμου, η αξέχαστη Άννα Παναγιωτοπούλου η οποία έφυγε από τη ζωή τον Μάιο του 2024, αφήνοντας πίσω της ένα μεγάλο κενό.

Δείτε εδώ τη φωτογραφία:

alexandraki.jpg

Facebook / Elena' s Diary

Διαβάστε επίσης:

Γιοχάνα Αλεξανδράκη: Οι κούκλοι γιοι της μεγάλωσαν & μοιάζουν με τον παππού τους, Αλέκο

Γιοχάνα: Πού είναι και τι κάνει σήμερα η κόρη του Αλέκου Αλεξανδράκη - H απίθανη ομοιότητα

18 χρόνια χωρίς τον Αλέκο Αλεξανδράκη: Μία φορά ζεν πρεμιέ, για πάντα ζεν πρεμιέ!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved