Showbiz

Μάρθα Βούρτση: Η επανεμφάνιση στα 86 της χρόνια - Η νέα φωτό που έγινε viral & τα 15 χρόνια σιωπής

Μέτρησε πολλά χιλιόμετρα στην καριέρα της τόσο στο θεατρικό σανίδι όσο και στη Μεγάλη οθόνη όμως τα τελευταία χρόνια πήρε την απόφαση να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο λόγος για την υπέροχη Μάρθα Βούρτση η οποία άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα στον χώρο της τέχνης και του πολιτισμού.

Υπήρξε από τις πιο σπουδαίες μορφές του κινηματογράφου και πρόσφατα κυκλοφόρησε μία εικόνα που τραβήχτηκε από κάποιον θαυμαστή της ο οποίος έσπευσε να τη μοιραστεί.

Στη λεζάντα έγραψε: «Την αναγνωρίζετε;;; Δεν έχει αλλάξει και πολύ. Και παρότι τα χρόνια της κρατιέται πολύ καλά!!!». Η ανάρτησή του πήρε κυριολεκτικά «φωτιά» καθώς αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την ηθοποιό μετά από περίπου 15 χρόνια ηχηρής απουσίας.

Μάρθα Βούρτση: Από τα φώτα και τις επιτυχίες, στην απομόνωση - Τι κάνει και πώς ζει σήμερα;

Ήταν παντρεμένη με τον στιχουργό Ξενοφώντα Φιλέρη που έφυγε από τη ζωή το 2014, πράγμα που της κόστισε πολύ.

Μάρθα Βούρτση - Ηρώδειο-Συναυλία Σταμάτη Κραουνάκη 27-06-2008

Εμφανίστηκε σε αρκετές ταινίες ερμηνεύοντας κυρίως δραματικούς ρόλους στα λεγόμενα “μελό” της εποχής. Αρκετά χρόνια αργότερα έκανε και κάποιες εμφανίσεις στην τηλεόραση, όπως στη σειρά Οδός Ανθέων (1987-1988) της κρατικής τηλεόρασης, στην κωμική σειρά του Mega Channel Η Ελίζα και οι άλλοι, καθώς και στο σήριαλ Επτά θανάσιμες πεθερές.

Πρωταγωνιστικό ρόλο είχε στο σήριαλ του Mega 1 μήνας και κάτι, όπου έκανε τη μητέρα της Άννας (Ζέτα Δούκα). ‘Όπως και το 2008-2011 που έπαιξε στη σειρά Η πολυκατοικία, ως Παναγιώτα Πετροχείλου. Το 2004 εμφανίστηκε στο θέατρο Βεάκη στην παράσταση Τα δέντρα πεθαίνουν όρθια. Τον Ιούνιο του 2006 έπαιξε στην τραγωδία του Ουίλιαμ Σαίξπηρ Κοριολανός στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αθηνών.

Μάρθα Βούρτση - Σινέ Κεραμεικός-Τηλεοπτικά βραβεία 'Πρόσωπα 2008 30-06-2008

Δείτε τη σπάνια εικόνα της ηθοποιού στα 86 της χρόνια:

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved