Showbiz

«H πιο μεγάλη απώλεια» για παρουσιαστή του Mega - Η ανάρτηση που ραγίζει καρδιές

Δύσκολες ώρες για τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη καθώς όπως γνωστοποίησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έφυγε από τη ζωή η μητέρα του. 

Ο παρουσιαστής του Mega που επιστρέφει για μία ακόμη σεζόν με την εκπομπή Όλα για τη ζωή μας μοιράστηκε με το διαδικτυακό του κοινό την απώλεια με ένα σπαρακτικό μήνυμα.

«Ο πιο δύσκολος αποχωρισμός, η πιο μεγάλη απώλεια» έγραψε στη λεζάντα. Αμέσως οι διαδικτυακοί του φίλοι έσπευσαν να αφήσουν το δικό τους μήνυμα.

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης συνεχίζει στο Mega - Η ανακοίνωση

Δείτε την ανάρτηση:

Η απώλεια του πατέρα

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης είχε αναφερθεί σε συνέντευξή του στην απώλεια του πατέρα του την οποία έχει καταφέρει να διαχειριστεί.

«Μετά τις εξετάσεις του πάτερα μου ήξερα ότι δεν θα ζήσει πάνω από 2 μήνες, τελικά έζησε πέντε. Δεν αφήσαμε τον πάτερα μου να πεθάνει στο νοσοκομείο, τον είχαμε σπίτι δίπλα μας. ο πατέρας μου «έφυγε» την ώρα που του κρατούσα το χέρι. Είχα ένα χαμόγελο όταν «έφυγε» ο πατέρας μου, γιατί τον βοήθησα, αισθάνθηκα «ευλογία» γι’ αυτό. Ο τρόμος του θανάτου είναι κάτι συγκλονιστικός για όλους. Έβαλα τον πάτερα μου πριν «φύγει» να μιλήσει μπροστά σε μία κάμερα. Ακόμα δεν έχουμε καταφέρει να το δούμε», αποκάλυψε ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης.

Αποκαλυπτική η Βάσω Λασκαράκη: «Κάποια στιγμή έφθασε ο κόμπος στο χτένι, είχα πάρει κιλά και...»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved