Showbiz

Η εξομολόγηση της Νάντιας Μπουλέ για τον σύντροφό της: «Είναι σίγουρα ο άντρας της ζωής μου»

Η Νάντια Μπουλέ σε συνέντευξή της έκανε μία σπάνια εξομολόγηση για τον σύντροφό της, Γιώργο Ισαάκ με τον οποίο έχει αποκτήσει την κόρη της. 

«Αγαπώ πολλά πράγματα σ’ εκείνον και η σχέση μας χτίστηκε με τα χρόνια. Συνεργαζόμασταν για χρόνια αλλά ήμασταν σε διαφορετικές προσωπικές φάσεις και οι δύο. Νομίζω ότι κι εγώ ήμουν πολύ διαφορετική ως άνθρωπος πριν από 15 χρόνια που γνωριστήκαμε. Ο Γιώργος είναι ένας πάρα πολύ υποστηρικτικός και γενναιόδωρος συναισθηματικά άνθρωπος, πολύ ταλαντούχος σε αυτό που κάνει» είπε αρχικά η ηθοποιός και τραγουδίστρια και συνέχισε:

«Είναι ένα μοντέλο άντρα που δεν μου ήταν οικείο στο παρελθόν. Είναι σημαντικό να νιώθεις ότι είσαι με έναν σύντροφο με τον οποίο συμπορεύεσαι και που είναι ο καλύτερός σου φίλος – πέρα από την ερωτική σας σχέση. Είναι σίγουρα ο άντρας της ζωής μου και τον αγαπώ πολύ».

Instagram / nadiaboule

Η Νάντια Μπουλέ μίλησε και για την ψυχοθεραπεία με την οποία «πρωτογνωρίστηκε» από τότε που ήταν 23 χρονών. Συγκεκριμένα είπε: «Ήμουν 23 ετών όταν ξεκίνησα την ψυχοθεραπεία. Με βοήθησε να βάζω όρια στους γύρω μου, να αυτοπροστατεύομαι και όταν χρειάζεται, να φεύγω από καταστάσεις που μπορεί να με πληγώνουν. Η ευτυχία είναι μία λέξη δύσκολη. Η ψυχοθεραπεία μου έμαθε ότι χρειάζεται να παίρνεις και τον χρόνο σου κάποιες φορές και σε αυτό το χρονικό διάστημα μπορείς να μάθεις πολλά πράγματα. Δεν χρειάζεται μονίμως να τρέχεις».

Πηγή: Gala

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved