Δημήτρης Ουγγαρέζος για Λιάγκα: «Δεν μιλάω με τον Γιώργο. Δεν θέλω να συναναστρέφομαι μαζί του»
Showbiz

Δημήτρης Ουγγαρέζος για Λιάγκα: «Δεν μιλάω με τον Γιώργο. Δεν θέλω να συναναστρέφομαι μαζί του»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν να συνεργαστεί ξανά με τη Φαίη Σκορδά, καθώς και σε διάφορα άλλα θέματα της επικαιρότητας.

Όπως αποκάλυψε, μετά τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη δεν σκόπευε να επιστρέψει σε ομάδα εκπομπής, αλλά για τη Φαίη έκανε την εξαίρεση: «Νιώθω ότι μετά την Ελένη, έφτασα στο ταβάνι. Αν δεν ήταν η Φαίη, δεν θα γύριζα ξανά σε ομάδα εκπομπής. Το έκανα για εκείνη».

Ουγγαρέζος για Σεφερλή: «Φταίει ο Μάρκος που βγάζει τον νάνο ή οι 4.000 που ξεκαρδίζονται;»

591acf83-skorda-2.jpg

Μιλώντας για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ανέφερε: «Είναι σαν να συνεργάζεσαι με μια γεννήτρια ενέργειας, είναι εμπειρία μοναδική. Μιλάμε με τα μάτια και καταλαβαινόμαστε απόλυτα».

mikroutsikos-1.jpg

Για τη διαμάχη του Μάρκου Σεφερλή με τους παρουσιαστές σχολίασε: «Τον καταλαβαίνω απόλυτα. Είμαι ο τελευταίος που θα περίμεναν να στηρίξει, αλλά νιώθω την ανάγκη να βοηθήσω να ηρεμήσει η κατάσταση. Ο Μάρκος αδικείται, πολλές φορές κι από δικές του συμπεριφορές... Καταλαβαίνω ότι νιώθει το άδικο να τον κυνηγά, αλλά πιστεύω πως πρέπει να σταματήσει όλο αυτό. Και από τις δύο πλευρές».

Τέλος, σχετικά με τον Γιώργο Λιάγκα, διευκρίνισε: «Μάλλον βόλευε να βγει αυτό το απόσπασμα σαν τίτλος. Είπα ότι ξέρετε ότι δεν μιλάω με τον Γιώργο, ότι δεν θέλω να συναναστρέφομαι μαζί του, αλλά δεν μπορώ να μην παραδεχτώ ότι πέρυσι πήρε τη σεζόν».

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Σεφερλής: Κινείται νομικά σε βάρος όσων τον δυσφημούν - «Είναι οργανωμένη η επίθεση εναντίον μου»

Ξέσπασε ο Λιάγκας κατά του Σεφερλή: «Θα απαντήσω γιατί δεν έχω κρυφτεί ποτέ»

Σταύρος Νικολαΐδης: «Έχει παραγίνει το θέμα με τον Σεφερλή. Υπερβαίνει τα όρια το political correct»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved