Κορινθίου: Μιλά πρώτη φορά για τον χωρισμό από τον Αϊβάζη - «Τον αγαπώ και θα τον αγαπάω...»
Showbiz

Κορινθίου: Μιλά πρώτη φορά για τον χωρισμό από τον Αϊβάζη - «Τον αγαπώ και θα τον αγαπάω...»

Η Μαρία Κορινθίου εμφανίστηκε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και μίλησε για τα επαγγελματικά της σχέδια, αλλά και για την προσωπική της ζωή.

Μετά τον χωρισμό της με τον Γιάννη Αϊβάζη, υπήρξαν πολλές φήμες περί επανασύνδεσης, καθώς οι δύο τους συνεχίζουν να ανταλλάσσουν τρυφερά σχόλια στα social media. Η ηθοποιός, όμως, αποφάσισε να δώσει σαφείς απαντήσεις και να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Μαρία Κορινθίου για τον χωρισμό από τον Αϊβάζη: «Δεν αφορά κανέναν, θα απαντήσω όποτε θέλω εγώ»

korinthiou-aivazis.jpg

«Πολλά ακούστηκαν και μου έλεγαν γιατί να απολογηθείς. Δεν απολογούμαι και δεν οφείλω σε κανέναν να εξηγώ, γιατί είναι πολύ δύσκολη αυτή η κατάσταση είτε είναι καλά τα πράγματα είτε όχι. Με αυτό που θέλω να ξεκινήσω είναι ότι τα 17 χρόνια με τον Γιάννη είναι πολύτιμα.

Τον αγαπάω και θα τον αγαπάω και είναι κομμάτι της ζωής μου και θα είναι. Είναι οικογένεια, απλά πήρε μία άλλη μορφή η σχέση που έχουμε. Τον λατρεύω και όταν κάθεσαι με τον άνθρωπό σου να πεις πέντε πράγματα, όταν δεν έχουν υπάρξει τρίτα άτομα και δεν έχουν υπάρξει εντάσεις και κάθεσαι να πάρεις μαζί κάποιες αποφάσεις, είναι πάρα πολύ δύσκολο.

korinthiou-aivazis-2.jpg

Δεν είμαστε μαζί μόνο για την κόρη μας, την Ισμηνούλα μας που είναι το νούμερο ένα, είναι γιατί βαθιά αγαπιόμαστε, είμαστε οικογένεια. Τα βάλαμε όλα κάτω στο τραπέζι και το πώς θα αντιμετωπίσουμε αυτό το μιντιακό. Διέρρευσε και προτιμήσαμε να διαρρεύσει καλοκαίρι που είναι όλα νεκρά.

Υπάρχει πολύ συζήτηση με την Ισμήνη από πίσω. Ήταν λες και μιλούσαμε σε γυναίκα 30 χρονών. Αφού τα συζητήσαμε πια και αποφασίσαμε από κοινού πώς θα τα διαχειριστούμε, ξέραμε τι θα πούμε και τι θα δηλώσουμε προς τα έξω. Δεν είναι ωραίο να μιλάς συνέχεια γι' αυτό όταν υπάρχει ένα παιδί, γι' αυτό είπα ότι θα τοποθετηθώ σωστά όταν πρέπει.

Περίμενα ότι θα ακουστεί ότι είναι διαφημιστικό τρικ, αλλά είμαι έτοιμη να διαχειριστώ αυτές τις καταστάσεις. Δεν με ενόχλησε αλλά ήθελα να τοποθετηθώ. Ήμασταν στο αεροδρόμιο όταν μας έγινε η πρόταση για το θεατρικό. Η απόφαση είχε παρθεί πολύ πιο πριν... Και όταν τα βάλαμε όλα κάτω είπαμε "τι κάνουμε εδώ πέρα;". Προχθές είχαμε πάει για κάτι δουλειές πάλι μαζί και μας ρωτούσαν αν χωρίσαμε. Ο κόσμος δεν μπορεί να το αντιληφθεί.

Είναι 17 χρόνια μεγάλης αγάπης. Και σε άλλα τόσα με διαφορετικό τρόπο. Έχουμε την εταιρεία παραγωγής, το θέατρο, είμαι στην καθημερινότητά του. Δεν θα αλλάξει αυτό», αποκάλυψε η Μαρία Κορινθίου.

«Ήταν μελετημένο μέσα στο μυαλό μου, πώς θα το δρομολογήσω, ίσως ήταν πιο εύκολο, αλλά και πάλι δεν είναι τόσο... Σε πιάνουν τα υπαρξιακά σου. Μεγαλώσαμε μαζί, δημιουργήσαμε μαζί, αγαπιόμαστε πολύ. Το να τον δω με άλλη γυναίκα μελετημένο είναι κι αυτό. Μεταξύ μας και κάτω από συζητήσεις, επειδή υπάρχει ένα παιδί, είναι μελετημένο ότι αν συμβεί οτιδήποτε να είναι πολύ προσεκτικά όλα», ανέφερε η Μαρία Κορινθίου για το ενδεχόμενο ο Γιάννης Αϊβάζης να βρει μια άλλη σύντροφο.

Σχετικά με το έργο στο οποίο πρωταγωνιστούν η ηθοποιός τόνισε:

«Το θεατρικό ήταν καρμικό. Η υπόθεση είναι ένα ζευγάρι που το βρίσκεις να επιστρέφει από μια βραδιά που είχαν βγει έξω και να τσακώνεται στο σπίτι του και βλέπεις να διαδραματίζεται ένας καβγάς και τα σκαμπανεβάσματα ενός γάμου. Στο τέλος του έργου διαφοροποιείται. Ξεκινάμε 1η Νοεμβρίου. Δεν έχει αλλάξει κάτι με τον Γιάννη, είναι ξεκάθαρα επαγγελματικό, είναι τελείως οριοθετημένα στο θέατρο. Μόνο οι ηθοποιοί μπορούν να το καταλάβουν αυτό. Είναι δουλειά».

Διαβάστε επίσης:

Αϊβάζης: Ανανεωμένος μετά τον χωρισμό από την Κορινθίου- Η φώτο με κοιλιακούς φέτες στο μπάνιο

Κορινθίου: Ξέσπασε με τα μηνύματα για τον χωρισμό της από τον Αϊβάζη ότι είναι διαφημιστικό κόλπο

Μαρία Κορινθίου – Γιάννης Αϊβάζης: H ανακοίνωση έναν ακριβώς μήνα μετά από τον χωρισμό τους

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved