Μάνος Πίντζης: «Θέλεις να κάνεις κάτι για τον εαυτό σου; Κάν’ το! Μην σβήνεις τον πόνο με φαγητό»

NDPPHOTO 

Showbiz

Μάνος Πίντζης: «Θέλεις να κάνεις κάτι για τον εαυτό σου; Κάν’ το! Μην σβήνεις τον πόνο με φαγητό»

Ο Μάνος Πίντζης, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής "Weekenders", απάντησε στις πρόσφατες αντιδράσεις για τα σχόλιά του σχετικά με τα παχύσαρκα άτομα.

Ο ηθοποιός, με διάθεση να ξεκαθαρίσει τη θέση του, ανέφερε πως τα σχόλιά του παρερμηνεύτηκαν.

Μάνος Πίντζης: Σάλος μετά τη δήλωσή του - «Αν είσαι ρε φίλε χοντρός, κάνε κάτι να γίνεις αδύνατος»

«Το concept της φωτογράφισης είναι ότι όλοι είμαστε αδέλφια πάνω στον πλανήτη και ίσοι. Τα χρώματα δεν έχουν σημασία. Δεν μπορούμε να σταματήσουμε αυτόν τον μηχανισμό της βίας, γίνεται νόρμα παντού, ο άλλος είναι επικριτικός απέναντί σου με το καλημέρα.

0048_MANOS_PINTZIS_2622024.jpg

NDPPHOTO

Αυτό που είπα είναι ότι όλοι μας, όταν βγαίνουμε από το σπίτι μας, τρώμε bullying, είτε είμαστε παχύσαρκοι, είτε έχουμε six-pack, είτε μπλε μάτια. Όλοι βγαίνουμε επικριτικά απέναντι στον κόσμο», δήλωσε αρχικά ο ηθοποιός.

«Ειδικά ένας άνθρωπος που έχει παραπάνω κιλά, φυσικά θα υπάρξουν άλλοι που θα του κάνουν bullying. Αν δεν σου αρέσει κάτι επάνω σου, μπορείς να το αλλάξεις. Γιατί είναι και θέμα υγείας η παχυσαρκία από κάποιο σημείο και μετά, ειδικά αν υπάρχει κάποιο θέμα παθολογικό. Αυτό είπα εγώ», ξεκαθάρισε ο Μάνος Πίντζης.

«Και φυσικά ρώτησαν εμένα, που είμαι εντελώς το αντίθετο από τον παχύσαρκο. Είναι σαν να πηγαίνετε σε έναν κληρικό και να τον ρωτάτε για τη γιόγκα. Θα σας αφορίσει κατευθείαν. Είσαι παχύσαρκος και θέλεις να κάνεις κάτι για τον εαυτό σου, κάν’ το! Μην επαναπαύεσαι. Δεν είναι ωραίο να κάθεσαι σε έναν καναπέ και να σβήνεις τον πόνο σου με φαγητό».

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Μάνος Πίντζης: «Είναι κουτσομπολίστικα πάνελ, με δυο δικαστές που δικάζουν τα πάντα»

«Καταπέλτης» ο Μάνος Πίντζης στο gossip-tv: «Η φύση δεν έδωσε τη μήτρα στον άντρα αλλά στη γυναίκα»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved