Κατερίνα Μουτσάτσου: Πώς είναι η ζωή στα 52 της χρόνια, στις ΗΠΑ, με τον σωσία του George Clooney;

Instagram / katmouts

Showbiz

Κατερίνα Μουτσάτσου: Πώς είναι η ζωή στα 52 της χρόνια, στις ΗΠΑ, με τον σωσία του George Clooney;

Έχουν περάσει σχεδόν 30 χρόνια από την πρώτη της εμφάνιση στην τηλεόραση, και η Κατερίνα Μουτσάτσου συνεχίζει να μας εκπλήσσει! Από τη δεκαετία του '90 μέχρι σήμερα, η ηθοποιός έχει χτίσει μια διεθνή καριέρα με συμμετοχές σε ελληνικές σειρές, ταινίες, αλλά και projects του Hollywood.

Η πρώτη της μεγάλη επιτυχία ήρθε μέσα από την κωμική σειρά «Χωρισμένοι με παιδιά» του Νίκου Μαστοράκη, και από τότε η πορεία της ήταν λαμπρή. Εκτός από ηθοποιός, η Κατερίνα Μουτσάτσου έχει αποδείξει πως διαθέτει πολλά ταλέντα. Το 2003, τραγούδησε το «Μια φορά» μαζί με τον Δημήτρη Κοργιαλά, δείχνοντας την καλλιτεχνική της ευελιξία.

Κατερίνα Μουτσάτσου: Πώς είναι σήμερα η εντυπωσιακή ηθοποιός των 90s; Έκλεισε τα 51 & έχει 2 παιδιά!

Το 2012, ενώ ζούσε μόνιμα στις ΗΠΑ, τράβηξε τα βλέμματα πάνω της με το viral βίντεο «I am Hellene», σχολιάζοντας με χιούμορ την κατάσταση στην Ελλάδα. Το βίντεο αυτό την έφερε και πάλι στο προσκήνιο, αποδεικνύοντας τη δημιουργικότητά της.

Ωστόσο, η ζωή της άλλαξε ριζικά όταν γνώρισε τον άντρα της, Charles Como. Η ιστορία της γνωριμίας τους είναι τόσο ιδιαίτερη όσο και η ίδια: «Ήμουν καλεσμένη σε μια πρεμιέρα φίλου σε ένα underground σινεμά και κάθισα δίπλα του. Εκείνος, όμως, δεν ήταν καλεσμένος. Κανονικά θα πήγαινε να δει άλλη ταινία, αλλά είχε αργήσει... Εγώ έφθασα αργά, δεν υπήρχαν θέσεις και άκουσα να λένε “Όποιος έχει κενή θέση δίπλα του να σηκώσει το χέρι”. Έτσι κάθισα δίπλα του».

Παρά το γεγονός ότι ο Charles Como είχε ομοιότητα με τον George Clooney, η Κατερίνα Μουτσάτσου δεν τον πρόσεξε αρχικά: «Εν τω μεταξύ δεν τον πρόσεξα καν, γιατί είχε μια τρομερή ομοιότητα με τον George Clooney και εμένα ο Clooney δεν μου αρέσει... Τέλος πάντων, μπορεί ο George να μην είναι του τύπου μου, αλλά τον παντρεύτηκα, τι να κάνουμε τώρα;»

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2013 στο Λος Άντζελες και απέκτησε τον πρώτο τους γιο το 2017. Η οικογένειά τους μεγάλωσε το 2020 με τον δεύτερο γιο τους, Αιμιλιανό-Ωρίωνα. Παρά την μόνιμη διαμονή τους στο Λος Άντζελες, η Κατερίνα Μουτσάτσου και ο Charles Como λατρεύουν την Ελλάδα και περνούν τις διακοπές τους στην αγαπημένη τους Αίγινα, τιμώντας τις ρίζες της.

Αυτές τις μέρες η αγαπημένη ηθοποιός έκλεισε τα 52 έτη και δε σταματά να μας εμπνέει με την ιστορία της!

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved