Αλεξανδριανή Σικελιανού: Απαρνήθηκε τα πάντα για να πάει στα Ιεροσόλυμα-Η τελευταία δημόσια εμφάνιση
Showbiz

Αλεξανδριανή Σικελιανού: Απαρνήθηκε τα πάντα για να πάει στα Ιεροσόλυμα-Η τελευταία δημόσια εμφάνιση

Αλεξανδριανή Σικελιανού - Η λάμψη της και η εντυπωσιακή της εμφάνιση μαζί με το τεράστιο υποκριτικό της ταλέντο της χάρισαν δόξα και φήμη όμως εκείνη απαρνήθηκε τα πάντα με σκοπό να κάνει μια καινούργια αρχή μακριά από όλους και από όλα.

Η Αλεξανδριανή Σικελιανού βρίσκεται στα Ιεροσόλυμα, μακριά από όσα έχτισε με κόπο, μπροστά από τις κάμερες.

Η ηθοποιός συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες της στη βιβλιοθήκη του ελληνορθόδοξου πατριαρχείου στα Ιεροσόλυμα μη μπορώντας να πάρει την απόφαση να γίνει μοναχή.

Από τη δημοσιότητα σε μοναστήρι – Αυτές είναι οι Ελληνίδες που αφιέρωσαν τη ζωή τους στο Θεό

20181230_152546.jpg

Η πρωταγωνίστρια που μεσουράνησε στο ξεκίνημα της ιδιωτικής κυρίως τηλεόρασης και για τα επόμενα 10 χρόνια, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες παρακάτω έκανε την τελευταία της εμφάνιση ως μελαχρινή.

Η ίδια μιλώντας στην εκπομπή Τatiana live το 2017 είχε αναφερθεί τόσο στην αποχώρηση της όσο και στην απόφαση της να μην γίνει μοναχή. Όπως δήλωσε στην κάμερα του ETV δεν είχε τη δύναμη για να κάνει το μεγάλο βήμα.

3DDE.jpg

Το όνομα της συνδέθηκε με μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες όπως το σίριαλ του 1995 «Πρόβα νυφικού» σε σκηνοθεσία του Κώστα Κουτσομύτη. Συμμετείχε επίσης στη σειρά "Λυγερή" της ΕΤ1, βασισμένη σε μυθιστόρημα του Α. Καρκαβίτσα, το οποίο μεταφέρθηκε επιτυχώς το 1995 στη μικρή οθόνη. Σταθμός για την καριέρα της θεωρήθηκε και η συμμετοχή της στη δραματική σειρά του "MEGA" "Παλίρροια" του Μανούσου Μανουσάκη.

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved