Showbiz

Γιώργος Λιάγκας - Μαρία Αντωνά: Όλες οι φώτο από το ρομαντικό Σαββατοκύριακο στην Ύδρα

Ρομαντική απόδραση για τη Μαρία Αντωνά και τον Γιώργο Λιάγκα.

Μία βδομάδα μετά την έναρξη του Πρωινού, ο παρουσιαστής βρέθηκε στην γραφική Ύδρα και πέρασε στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς με τη σύντροφό του.

Τόσο ο Γιώργος Λιάγκας όσο και η Μαρία Αντωνά δημοσίευσαν φωτογραφίες σε instastories από την Ύδρα το Σαββατοκύριακο και κάπως έτσι μαρτύρησαν το ρομαντικό τους ταξίδι.

Να σας θυμίσουμε ότι η Ματίνα Παγώνη την περασμένη εβδομάδα αναφέρθηκε στην προσωπική ζωή του παρουσιαστή και τον έφερε σε δύσκολη θέση στον αέρα του Πρωινού.

«Μία εικόνα δικιά σας είναι χίλιες λέξεις. Είστε ευτυχισμένος, φορτσάτος, χαρούμενος, δεν πρέπει να το πούμε; Σημαίνει ότι περάσατε πολύ ωραία το καλοκαίρι και θα κάνετε και μία ωραία εκπομπή» με τον παρουσιαστή να απαντά: «Η αλήθεια είναι ότι πέρασα ωραία… και ξεκουράστηκα και είμαι χαρούμενος».

Και δεν σταμάτησε εκεί η κυρία Παγώνη: «Όλη η Ελλάδα κύριε Λιάγκα είχε εστιάσει σε εσάς και αγωνιούσε αν περνάτε καλά ή όχι… Κύριε Λιάγκα είστε χαρούμενος και χορτάτος το βλέπουμε τώρα…» με τον παρουσιαστή να απαντά: «Τι να κάνουμε τώρα»;

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν

Διαβάστε επίσης:

Λιάγκας - Αντωνά: «Δεν συγκατοικούν; Εγώ άλλα έμαθα, ακούω διάφορα»

Η Παγώνη έφερε τον Λιάγκα σε δύσκολη θέση: «Όλη η Ελλάδα αγωνιούσε αν περνάτε καλά» - Η απάντησή του

Γιώργος Λιάγκας: Η αντίδρασή του on camera, όταν ρωτήθηκε για την Αντωνά!

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved