thomas daskalakis ndp photo agency thomasdask@yahoo.com
Showbiz

«Ο Νικηφόρος Νανέρης μού βρήκε το σπίτι στο Πήλιο» είπε η Τσανακλίδου & όλοι googlάραμε το όνομά τoυ

Για την αγάπη που έχει στο Πήλιο μίλησε σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη η Τάνια Τσανακλίδου η οποία περνάει πολύ χρόνο στο σπίτι που διαθέτει στον γραφικό αυτό προορισμό! 

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια και ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής Πρωίαν σε είδον και μίλησε για το προσωπικό της ησυχαστήριο, εξηγώντας πως το απέκτησε πριν από πολλά χρόνια όταν την παρότρυνε ένας πολύ καλός της φίλος.

Τάνια Τσανακλίδου: «Πληγώθηκα πάρα πολύ. Υπάρχουν νέοι άνθρωποι που δεν μπορούν να…»

«Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι θα δουλεύω κάθε μέρα για μία ολόκληρη σεζόν. Θα τρελαθώ. Βαριέμαι εύκολα» είπε αρχικά η Τάνια Τσανακλίδου ενώ συνέχισε μιλώντας για το σπίτι που διαθέτει στο Πήλιο και το οποίο είναι το καταφύγιό της τους περισσότερους μήνες του χρόνου, ειδικά το καλοκαίρι.

Μάλιστα αποκάλυψε και πώς το είχε αγοράσει: «Το 1975 δεν είχα πάει ποτέ στο Πήλιο και το ερωτεύτηκα. Ήταν πολύ πιο αγνό και το ερωτεύτηκα. Το 1982 πήρα την απόφαση να το αγοράσω. Μάλιστα το αγόρασα μετά από προτροπή του Νικηφόρου (σ.σ. Νανέρη) και το καλοκαίρι εκείνο δεν είχα λεφτά να περάσω και τον έπαιρνα και τον έβριζα».

Ο λόγος για τον ηθοποιό Νικηφόρο Νανέρη ο οποίος υπήρξε μαθητής του Κάρολου Κουν και ασχολούνταν κυρίως με θεατρικούς ρόλους. Τα τελευταία χρόνια της ζωής του ζούσε μόνιμα στις Μηλιές Πηλίου και μάλιστα όταν έφυγε από τη ζωή το 2011 η ταφή του έγινε εκεί μιας και λάτρευε τον τόπο.

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved