Showbiz

Συγκινεί ο Γιάννης Βαρδής για τον πατέρα του: «Ήμασταν όλοι με τα μάτια βουρκωμένα…»

Οδός στο Μοσχάτο πήρε το όνομα του Αντώνη Βαρδή και η οικογένειά του ήταν εκεί προκειμένου να «ζήσει» από κοντά αυτή την τόσο τιμητική και συγκινητική στιγμή.

Την αποκάλυψη έκανε ο Άκης Δείξιμος, ο οποίος είναι ανιψιός και βαφτισιμιός του κορυφαίου μουσικοσυνθέτη.

Οδός στο Μοσχάτο πήρε το όνομα του Αντώνη Βαρδή! Τα αποκαλυπτήρια παρουσία της οικογένειάς του!

«Μια σπουδαία μέρα η χθεσινή. Στο Μοσχάτο δόθηκε το όνομα του νονού μου και θείου μου ΑΝΤΩΝΗ ΒΑΡΔΗ σε δρόμο στη γειτονιά που γεννήθηκε και μεγάλωσε. Ο ξάδερφος μου @giannisvardis καθώς και όλη η οικογένεια ήταν παρόντες. Ακολούθησε σπουδαία συναυλία στην πλατεία Ταξ Παπαντώνη με τους @giannisvardis @harryvarthakouris
Ευχαριστώ τον φίλο μου υπουργό @vspanakis που ήταν παρών καθώς και όλους τους συναδέρφους δημοτικούς συμβούλους του Δήμου» έγραψε στην ανάρτηση που έκανε ο Άκης Δείξιμος.

Συγκινητική και η ανάρτηση του Γιάννη Βαρδή.

«Πόσο τιμητικό,πόσο όμορφο, πόσο συγκινητικό. Ήμασταν όλοι με τα μάτια βουρκωμένα. Συγχαρητήρια στο Δήμο μοσχάτου στις τοπικές αρχές και στον Ακη Δειξιμο που επέμειναν και υλοποιήθηκε μετά σχεδόν απο 5 χρόνια προσπάθειας. Έχουμε πολλούς ανθρώπους του πολιτισμού μας και είναι ωραίο να τους τιμούμε είτε ειναι εν ζωή είτε όχι. Η παρακαταθήκη του μεγάλη, το έργο του επίσης αλλά και η απώλεια του. Ο πατέρας μου λοιπόν, ο Αντώνης ,ξαναγύρισε στο τόπο που γεννήθηκε. Θα είμαστε πάντα εδώ για να μην ξεχαστεί ποτέ. Ευχαριστούμε πολύ. @moschato_tavros #vardis #antonisvardis #odosantonivardi», έγραψε.

Δες την ανάρτησή του

Πρώτη μέρα στο σχολείο για τα παιδιά των celebrities, οι ευχές & οι φώτο με τις σχολικές τσάντες

Γιάννης Βαρδής: «Μπορεί να μου πουν "με τον πατέρα σου τα πίναμε" ενώ ξέρω ότι δεν έπινε ποτέ»

Σαν σήμερα έφυγε ο Αντώνης Βαρδής - Η ζωή, η καριέρα και η μάχη με τον καρκίνο

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved