Showbiz

Cash or Trash: Ο Θάνος Μαρίνης αποκάλυψε κάτι που δεν γνωρίζαμε! Είχε κερδίσει σε σόου, 200.000 ευρώ

Ο Θάνος Μαρίνης είναι ένας εκ των αγοραστών του «Cash or trash» στο Star. Ο επιχειρηματίας σε συνέντευξή του μιλά για τη σχέση του με την παρουσιάστρια της εκπομπής Δέσποινα Μοιραράκη, αποκαλύπτει ποιον θεωρεί μεγαλύτερο ανταγωνιστή, αναφέρεται στην όμορφη οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τη δημοσιογράφο Σόνια Καζόνι και ανασύρει από τη μνήμη μας μία δική του τηλεοπτική στιγμή από το παρελθόν απ' όπου βγήκε κερδισμένος κατά 200.000 ευρώ!

 

Ο επιχειρηματίας Θάνος Μαρίνης μίλησε στη συνέντευξη για τον τηλεοπτικό ρόλο του στο «Cash or trash», για τη συνεργασία του με τη Δέσποινα Μοιραράκη, για τους στόχους του, αλλά και για την ευτυχισμένη οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τη δημοσιογράφο Σόνια Καζόνι...

Cash or Trash - Σοκάρει ο Μαρίνης: Βρήκαμε καρκίνο στον θυρεοειδή αδένα & έπρεπε να φύγει άμεσα...

■ Τι σε ιντριγκάρει περισσότερο για να επενδύσεις χρήματα σε ένα αντικείμενο;

Ένας από τους κανόνες του παιχνιδιού είναι ότι δεν γνωρίζουμε την αξία του αντικειμένου και αυτό κάνει το παιχνίδι ενδιαφέρον. Δεν έχουμε πρόσβαση στο internet για να πάρουμε πληροφορία, οπότε είναι καθαρά θέμα προσωπικής εμπειρίας ή εμπειρίας των συμπαικτών-συναγοραστών. Πολλές φορές γίνεται μια προσωπική μάχη με τους αγοραστές. Έχουμε ξεφύγει στις τιμές. Αν οι πωλητές είναι καλοί, την πατάμε, αλλά έχει πλάκα όλο αυτό. Πιστεύω ότι η μάχη που γίνεται ανάμεσά μας έχει τηλεοπτικό ενδιαφέρον.

■ Ποιος είναι ο δυνατότερος ανταγωνιστής σου;

Εξαρτάται από το προϊόν. Για φωτιστικά και αντικείμενα της δεκαετίας του '60, του ‘70 και του '80, που είναι της μεταμοντέρνας εποχής και είναι η αγάπη μου, «χτυπιέμαι» πιο πολύ με την Ιόλη Χιωτίνη. Ο Φοίβος είναι εκείνος που «χτυπιόμαστε» σε αντικείμενα με αρτίστικες επιρροές. Με αυτούς τους δύο έρχομαι κυρίως σε αντιπαράθεση. Στα περισσότερα, όμως είμαι μόνος επειδή, οι υπόλοιποι δεν ασχολούνται με αντικείμενα που έχουν σχέση με σπορ ή που άπτονται στα ενδιαφέροντα των γιων μου. Εκεί παίζω μπάλα μόνος.

■ Τηλεόραση γενικά παρακολουθείς;

Οι ώρες δουλειάς είναι πάρα πολλές. Ευτυχώς έχω τη δυνατότητα μέσω διαδικτύου να βλέπω τις εκπομπές. Παρακολουθώ κυρίως πολύ πρωινές εκπομπές. Μου αρέσουν η μαγειρική και η ειδησεογραφία, αλλά όχι σε επίπεδο δελτίων ειδήσεων αλλά εκπομπών. Έχω υπάρξει και παλαιότερα νικητής στο σόου επιχειρηματικότητας «Ο υποψήφιος». Κέρδισα 200.000 ευρώ. Εργάστηκα γι' αυτά τα χρήματα έναν χρόνο, ήταν θέση εργασίας το έπαθλο οπότε ασχολήθηκα με τα media εκείνα τα χρόνια.

■ Η οικογένεια σου είναι ούτως ή άλλως μιντιακή, καθώς η σύζυγός σου, Σόνια Καζάνι, είναι δημοσιογράφος.

Εκεί γνώρισα τη Σόνια. Τότε είχαμε ένα εργοστάσιο και θυμάμαι ότι δούλευα 6:00 με 10:00 το πρωί στο εργοστάσιο και 10:00 το πρωί με 10:00 το βράδυ στην ΙΜΑΚΟ. Έπειτα από τον έναν χρόνο που έπρεπε να δουλέψω για να πάρω το έπαθλό μου, έμεινα άλλα δύο χρόνια στο μάρκετινγκ. Έπειτα έκανα τις επιλογές μου και αποφάσισα να ασχοληθώ με τις επιχειρήσεις μου. Εκεί γνώρισα τη Σόνια που ήταν διευθύντρια στο «Pink Woman» και αργότερα στο «Nitro», μετά ήρθε η κρίση και ακολούθησαν αυτά που ξέρουμε όλοι.

■ Πώς είναι η Δέσποινα Μοιραράκη ως οικοδέσποινα;

Η Δέσποινα είναι η αρχόντισσά μας εγώ έτσι την αποκαλώ. Ό,τι βλέπετε στην εκπομπή έτσι είναι, οι κανόνες είναι πολύ αυστηροί. Δεν έχουμε επαφή με το άλλο στούντιο που γίνονται οι εκτιμήσεις. Τη βλέπουμε όταν έρχεται και την αγαπάμε πολύ. Εγώ τη λατρεύω. Επειδή είμαι και εγώ στο επιχειρείν, βλέπω μια γυναίκα ασταμάτητη και στις δουλειές της και στο «Cash or trash». Είναι η οικοδέσποινά μας τη λατρεύουμε, την νταντεύουμε, την προσέχουμε».

■ Και εσύ και η Σόνια είστε δύο άνθρωποι που δουλεύετε πολύ. Πώς βρίσκετε τη χρυσή τομή;

Η χρυσή τομή βρίσκεται στο να κάνεις αυτό που αγαπάς και να είσαι χαρούμενος για τον σύντροφό σου που κάνει αυτό που αγαπά. Η Σόνια επιστρέφει ευτυχισμένη από τη δουλειά της, το ίδιο και εγώ. Μπορεί ο χρόνος να είναι περιορισμένος, όμως έπειτα από 18 χρόνια λέμε ο ένας στον άλλον «μου λείπεις». Πιστεύω πως καταφέραμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας όσο καλύτερα μπορούσαμε, ο ένας είναι 12 και ο άλλος 14. Εγώ, ως ελεύθερος επαγγελματίας, μπορούσα να ξεκλέβω χρόνο μέσα στην ημέρα και να τους τον αφιερώνω. Η πίεση της δουλειάς μάς έχει βοηθήσει να αφιερώνουμε μόνο ποιοτικό χρόνο στα παιδιά μας. Τώρα μπήκα με και σε μια φάση που τα παιδιά μας, όσο μεγαλώνουν, μας θέλουν λιγότερο, οπότε όλα κυλούν τέλεια.

Πηγή: Real

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved