Αγνώριστος μετά την απώλεια κιλών ο Δημήτρης Σταρόβας - Μίλησε για τη νέα εμφάνισή του on stage!
Showbiz

Αγνώριστος μετά την απώλεια κιλών ο Δημήτρης Σταρόβας - Μίλησε για τη νέα εμφάνισή του on stage!

Οι «Άγαμοι Θύται» επιστρέφουν αύριο (24/9) στη Θεσσαλονίκη, με μία μοναδική παράσταση στο Θέατρο Δάσους, όπου θα παρουσιάσουν μία επετειακή παράσταση, ένα σκηνικό ταξίδι με σταθμούς τις καλύτερες στιγμές τους.

Πρόσωπο της παράστασης είναι ο Δημήτρης Σταρόβας, ο οποίος πρόσφατα βγήκε νικητής από τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του.

Μιχαηλίδης για Σταρόβα: «Όταν το παθαίνει κοντινός σου άνθρωπος αυτό είσαι σε πανικό»

starovas-mixailidis.jpg

Ο ίδιος μίλησε στην ΕΡΤ3, τονίζοντας πως είναι μία σημαντική στιγμή για εκείνον καθώς επιστρέφει στην πατρίδα, μετά από δύο συναυλίες στην Κύπρο.

«Ανυπομονώ για την αυριανή παράσταση και εκτός από τους Άγαμους Θύτες, έχουμε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενούμε και τον τεράστιο Μανώλη Μητσιά», τόνισε ο Δημήτρης Σταρόβας ο οποίος από τον περασμένο Μάιο που είχε τη σοβαρή περιπέτεια υγείας, μέχρι σήμερα, είναι άλλος άνθρωπος.

Μετά από τις υποδείξεις των γιατρών, ο αγαπημένος καλλιτέχνης ακολούθησε συγκεκριμένη διατροφή προκειμένου να απαλλαγεί από τα προβλήματα υγείας που είχαν αρχίσει να παρουσιάζονται ενώ ήδη έχει επιστρέψει εδώ και μερικές εβδομάδες κανονικά στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Φυσικά στις δηλώσεις του στην ΕΡΤ 3 δεν παρέλειψε να κάνει και χιούμορ, λέγοντας μάλιστα πως είναι πολύ πεινασμένος αλλά και κουρασμένος καθώς μόλις είχε φτάσει στη Θεσσαλονίκη από το ταξίδι του οδικώς.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved