Showbiz

Φαίη Σκορδά: «Είναι και θα είναι τα παιδιά μου πάνω από όλα»

Το σχόλιο της για την εικόνα της τηλεόρασης σήμερα, τι είναι αυτό που τη προβληματίζει αλλά και για το πώς καταφέρνει να ισορροπεί επαγγελματικά και μητρότητα, μίλησε η Φαίη Σκορδά.

Πώς σχολιάζετε την τηλεόραση σήμερα;

«Θεωρώ ότι έχουμε πολύ ωραίες σειρές σε όλα τα κανάλια και φυσικά στο MEGA. Αυτό που θα ήθελα είναι λίγο περισσότερη χαρά και συναίσθημα. Αλλά αυτό το λέω σαν τηλεθεάτρια, όχι ως άνθρωπος της τηλεόρασης. Γιατί αν έκανα εκπομπή μέσα στο καλοκαίρι, χαρά θα ήθελα να δώσω, αλλά δεν θα γινόταν να μην αναφερθώ σε όλα αυτά τα δυσάρεστα που συνέβησαν. Ήμουν στη Χαλκιδική και την ίδια στιγμή στη Χαλκιδική ένα κοριτσάκι έχασε τη ζωή του στην κατασκήνωση και ένα αγόρι στο λούνα παρκ».

Αυτό που σας ενοχλεί και σας προβληματίζει στη σημερινή εποχή και στις ανθρώπινες σχέσεις ποιο είναι; «Είμαι άνθρωπος που μου αρέσουν οι ξεκάθαρες κουβέντες στις ανθρώπινες σχέσεις - είτε στη δουλειά είτε στη ζωή - και θέλω να γίνονται από την αρχή. Αυτό είναι το ιδανικό και αυτό με κάνει να κοιμάμαι ήρεμα. Νομίζω ότι αν το καταφέρνουμε αυτό δεν εγκλωβίζονται συναισθήματα για να βγουν μετά από πάρα πολύ καιρό με έναν διαφορετικό τρόπο. Προσπαθώ να είμαι ξεκάθαρη σας κουβέντες μου τη στιγμή που πρέπει».

Πώς καταφέρνετε να διατηρείτε ισορροπία μεταξύ των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων, της προσωπικής σας ζωής και του ρόλου σας ως μητέρας;

«Το παλεύω, δεν ξέρω αν τα καταφέρνω. Υπάρχουν μέρες που τρέχω και δεν προλαβαίνω τίποτα. Κάποιες μέρες καταφέρνεις κάτι, κάποιες μέρες κάτι άλλο. Είσαι περισσότερο εκεί που υπάρχει περισσότερη ανάγκη. Βέβαια, καλώς ή κακώς, για εμένα πάντα ήταν, είναι και θα είναι τα παιδιά μου πάνω από όλα. Είναι προτεραιότητα αυτό και μετά έρχονται τα υπόλοιπα. Αλλά είναι τέτοιοι οι ρυθμοί που δεν ξέρω αν υπάρχει ισορροπία. Μακάρι να το καταφέρνω».

Πηγή Βήμαgazino

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved