Showbiz

Χρήστος Μάστορας: Η απάντησή του για την απουσία του από τη συναυλία της Μαρινέλλας στο Ηρώδειο

Εκτός της μεγάλης συναυλίας της Μαρινέλλας στο Ηρώδειο, στις 25 Σεπτεμβρίου, θα είναι ο Χρήστος Μάστορας και πριν λίγο έκανε την πρώτη του ανάρτηση σχετικά με το θέμα. 

Ο τραγουδιστής συγκεκριμένα ανέφερε: «Είχα τη μεγάλη τιμή να με εμπιστευτεί η κυρία Μαρινέλλα για να εμφανιστώ δίπλα της στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού αυτή την Τετάρτη. Δυστυχώς, ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας δεν μου επέτρεψε να παραστώ στην 2η πρόβα, ούτε να εμφανιστώ στην συναυλία. Ευχαριστώ αυτή τη σπουδαία μας φωνή για την εμπιστοσύνη και εσάς για τα μηνύματα σας. Είμαι σίγουρος ότι όσοι βρεθείτε στο κατάμεστο Ηρώδειο θα ζήσετε μία αξέχαστη μουσική εμπειρία»!

Να σας θυμίσουμε ότι η Φαίη Σκορδά ανέφερε: «Σε αυτή τη συναυλία ήταν να είναι μαζί με τη Μαρινέλλα και ο Χρήστος Μάστορας. Γίνανε κάποιες πρόβες και ήταν και μια πρόβα χθες. Εμένα η πληροφορία που μου ήρθε είναι πως ο Χρήστος Μάστορας δεν πήγε στην πρόβα και αυτό ήταν κάτι το οποίο δυσαρέστησε πάρα πολύ την Μαρινέλλα και ανακοίνωσε πως ένας άνθρωπος ο οποίος δεν είναι συνεπής στις πρόβες για κάτι τόσο σημαντικό, όταν εκείνη είναι φαντάζομαι συνεπής στη δουλειά, στο να κάνει πρόβα, που είναι σημαντική, δεν μπορεί στο τελικό αποτέλεσμα, δεν μπορεί να είναι στη συναυλία».

«Αυτό που ξέρω είναι ότι η κυρία Μαρινέλλα είναι πάρα πολύ αυστηρή σε αυτά τα θέματα, της συνέπειας. Μου είπαν μάλιστα για ένα περιστατικό που είχε συνεργαστεί με μεγάλη τραγουδίστρια και την έκοψε επειδή άργησε στις πρόβες», συμπλήρωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν πήγε στην πρόβα χθες και είπε η Μαρινέλλα ότι εγώ δεν μπορώ να συνεργαστώ μαζί του. Τώρα για την ασθένεια; Τι να πω... Περαστικά!», κατέληξε η Φαίη Σκορδά.

Η ανάρτηση - απάντηση του Χρήστου Μάστορα που δεν θα είναι στη συναυλία.

Διαβάστε επίσης:

Μαρινέλλα: Έβγαλε εκτός συναυλίας τον Χρήστο Μάστορα, στο Ηρώδειο, την τελευταία στιγμή! Τι συνέβη

Μαρινέλλα: Αποθεώθηκε στη συναυλία της στην Κύπρο - Το εντυπωσιακό τσιφτετέλι στα 86 της χρόνια

Μπάρμπα:«''Κράτα το παιδί'' μου είχε πει η Μαρινέλλα όταν είχα μείνει έγκυος & δεν ήξερα τι να κάνω»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved