Showbiz

Ρώπα: «Βίωσα το ψέμα από πολύ μικρή... Αναφέρομαι στην υιοθεσία μου που έγινε σε ηλικία 12 ετών»

Η Χρύσα Ρώπα, σε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη για τη ζωή και τη διαδρομή της, μίλησε χωρίς περιστροφές, ξεκαθαρίζοντας πως δεν ήθελε ποτέ να έχει σχέση με το ψέμα... 

«Είμαι καλά με τον εαυτό μου, δεν λέω πια ψέματα στον εαυτό μου. Η σχέση μου με το ψέμα είναι η χειρότερη» είπε αρχικά και συνέχισε:

Χρύσα Ρώπα: «Αν πάθω κάτι, οικονομικά και συναισθηματικά, θα χτυπήσω την πόρτα του...»

«Δεν είναι καλό πράγματα το ψέμα, ούτε να το λες ούτε να στο λένε. Το βίωσα σε πολύ μικρή ηλικία και έκτοτε το ξανά βίωσα. Αναφέρομαι στην υιοθεσία μου που έγινε σε ηλικία 12 ετών. Αναρωτήθηκα τι δεν κάνω καλά και δεν μπορώ να προστατευτώ από το ψέμα αλλά ακόμα ψάχνω την απάντηση».

Σε ό,τι αφορά τη μητρότητα, η Χρύσα Ρώπα σημείωσε στην εκπομπή Happy Day: «Η λέξη “μαμά”, μου φέρνει στο μυαλό εμένα. Δεν είχα μαμά, οπότε αυτή η λέξη μού φέρνει στο μυαλό μόνο εμένα. Με θεωρώ πολύ δυνατό άνθρωπο. Στάθηκα στα πόδια μου οικονομικά στην τρίτη λυκείου, πούλαγα βιβλία».

Αναφερόμενη στον έναν και μοναδικό γάμο που έκανε στη ζωή της, η ηθοποιός που θα δούμε να πρωταγωνιστεί στη νέα κωμική σειρά του Alpha, «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» είπε: «Έχω κάνει μόνο έναν γάμο στη ζωή μου, δεν ήταν το όνειρό μου να παντρευτώ, το έκανα επειδή έμεινα έγκυος. Το έκανα για να μην μείνει ανύπαντρος ο άνθρωπός μου. Υπήρξα πολλά χρόνια παντρεμένη με έναν δημοσιογράφο, με μια εξουσία, πράγμα που δεν είχα καταλάβει εγώ και τότε χτυπούσαν εμένα».

Σε ό,τι αφορά κάποιες οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε, η Χρύσα Ρώπα αποκάλυψε: «Ζορίζομαι ακόμη, δεν έχω βγει ποτέ από αυτό το πράγμα. Δεν θα μπορούσα να είμαι άνετη οικονομικά γιατί δεν θέλει το κεφάλι μου. Θα τα έδινα σε γιατρούς».

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved