Showbiz

Η ΕΛ.ΑΣ αναζητά αυτόπτες μάρτυρες για το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα τον Διονύση Πρώιο - Η ανακοίνωση

Αυτόπτες μάρτυρες που είδαν τι ακριβώς συνέβη το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής (20/9) στην Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας και έχασε μετά από τροχαίο με τη μηχανή του ο πρώην παίκτης του MasterChef, επιχειρηματίας και εικαστικός καλλιτέχνης Διονύσης Πρώιος, αναζητεί η Ελληνική Αστυνομία. 

Οι αρχές αναζητούν μάρτυρες που θα μπορούσαν να δώσουν πληροφορίες σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το θανατηφόρο τροχαίο που είχε για θύμα του τον Διονύση Πρώιο.

Διονύσης Πρώιος:Οργισμένοι οι δικοί του άνθρωποι με τις διαρροές: Είναι προσβλητικό για τη μνήμη του

Μάλιστα, στην επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Αναζήτηση πληροφοριών σχετικά με θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα που έλαβε χώρα μεσημβρινές ώρες της 20-9-2024 επί της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας στην περιοχή της Μεταμόρφωσης

Την Παρασκευή 20-9-2024 και περί ώρα 14.00, επί της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, στο ύψος της χ/θ 15,000 (προ της εξόδου προς Αττική Οδό) στην περιοχή της Μεταμόρφωσης, δίκυκλη μοτοσυκλέτα εξετράπη της πορείας της για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο και ανετράπη επί του οδοστρώματος με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του οδηγού του, ο οποίος διεκομίσθη σε νοσοκομείο, όπου λίγες ώρες μετά υπέκυψε στα τραύματά του.

Στο πλαίσιο διενεργούμενης προανάκρισης και για τη μόρφωση πληρέστερης εικόνας για τις συνθήκες υπό τις οποίες έλαβε χώρα το εν λόγω τροχαίο ατύχημα, παρακαλούνται τυχόν αυτόπτες μάρτυρες να επικοινωνήσουν με το Γ΄ Τμήμα Τροχαίας Β/Α Αττικής στο τηλέφωνο: 2102854400».

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved