Showbiz

Καληφώνη για Μάστορα: «Επειδή ο Χρήστος μου άρεσε πάρα πολύ, έκανα εγώ την πρώτη κίνηση»

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη στο δικό της κανάλι στο youtube είχε καλεσμένη την Dat Lilly αλλά μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και εκείνη στον αγαπημένο της Χρήστο Μάστορα και τον τρόπο που τον προσέγγισε αρχικά. 

Τα δύο όμορφα κορίτσια στην ερώτηση «ψάχνεις έναν άντρα που να σου θυμίζει το πρότυπο του πατέρα σου» απάντησαν με ειλικρίνεια, με τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη να επισημαίνει: «Ισχύει παιδιά, ισχύει. Πάρα πολύ αυτό. Γενικά στη ζωή μου, όχι όποιον σύντροφο. Ο Χρήστος μου θυμίζει πάρα πολύ τον μπαμπά μου. Σχεδόν στα πάντα του. Πάντα το έψαχνα αυτό στους συντρόφους μου. Δεν είχα πέσει ποτέ μέσα σε αυτό, αλλά ο Χρήστος μου τον θυμίζει πολύ».

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Ο Χρήστος μου θυμίζει πάρα πολύ τον μπαμπά μου. Σχεδόν στα πάντα του»

Όσο για το ξεκίνημα της σχέσης της με τον Χρήστο Μάστορα, το εντυπωσιακό μοντέλο και influencer είπε: «Σε όλες τις σχέσεις που είχα έκανα εγώ την πρώτη κίνηση. Σε όλους έστειλα εγώ πρώτη μήνυμα. Συνήθως στέλνω κάτι άκυρα και μου έχει τύχει να μη λάβω και ποτέ απάντηση. Κάνω φουλ την πρώτη κίνηση και δεν φοβάμαι καθόλου την απόρριψη. Δεν κρατιέμαι, δεν περιμένω τον άλλον να κάνει την πρώτη κίνηση, είμαι ανυπόμονη. Επειδή ο Χρήστος μου άρεσε πάρα πολύ, ήμουν ανυπόμονη και έλεγα ότι θα του στείλω εγώ. Και έστειλα…».

Όσο για την προσωπικότητά της και την αίσθηση που αφήνει στους γύρω της, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη είπε: «Δεν είμαι ξινή. Στα social media είμαι τέρμα cool, ανοίγω την κάμερα όπως να 'ναι, κάνω τα δικά μου. Αλλά το να γνωρίζω κόσμο μου είναι δύσκολο. Δεν πιστεύω όμως ότι είμαι ξινή».

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved