Βρεθήκαμε backstage στη φωτογράφιση των Καίτης Γαρμπή-Κωνσταντίνου Χριστοφόρου & Δημήτρη Σχοινά!
Showbiz

Βρεθήκαμε backstage στη φωτογράφιση των Καίτης Γαρμπή-Κωνσταντίνου Χριστοφόρου & Δημήτρη Σχοινά!

Backstage από τα γυρίσματα του trailer και της φωτογράφισης της Καίτης Γαρμπή και του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου λίγο πριν τις εμφανίσεις τους στην Κύπρο. Μαζί τους ο Δημήτρης Σχοινάς...

Οι “Notes Live” υποδέχονται την Καίτη Γαρμπή και από 5 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο η Καίτη που αγαπούσαμε και αγαπάμε θα εμφανίζεται στο πιo hot stage της Κύπρου! Μαζί με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, τον αγαπημένο Κύπριο καλλιτέχνη που έχει διαγράψει τη δική του δυναμική πορεία στη δισκογραφία και στις live εμφανίσεις, αλλάζοντας κυριολεκτικά τη διασκέδαση στο νησί της Αφροδίτης, υπόσχονται λαμπερές βραδιές!

0H6A2744.jpg

To σχήμα: Δημήτρης Σχοινάς, Καίτη Γαρμπή, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Ναυσικά

On stage και ο ανερχόμενος και πολλά υποσχόμενος Δημήτρης Σχοινάς. Η χημεία των καλλιτεχνών, ταίριαξε από την πρώτη στιγμή, με τα πειράγματα και τα γέλια να είναι διάχυτα στην ατμόσφαιρα, ακόμη και κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης τους για την αφίσα τους και των γυρισμάτων του promo trailer, που θα συζητηθεί, στα backstage των οποίων όλοι πήραν μία γεύση για το τι πρόκειται να συμβεί στο πιο hot - winter live πρόγραμμα.

Πρόκειται για ένα μουσικό «πάντρεμα» που υπόσχεται το κέφι να κρατήσει έως τις πρώτες πρωινές ώρες. Τo πολυαναμενόμενο σχήμα θα συμπληρώσει και η εκρηκτική performer Nafsica.

Η φωτογράφιση έγινε από τη Ρούλα Μονιάκη και το trailer υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Άλεξ Κωνσταντινίδη. Το creative team συμπλήρωσαν ο hair artist Βασίλης Μπουλούμπασης, η make-up artist Δέσποινα Αλχαζίδου και οι styling experts Ντένης Κολποδίνος και Φιλίτσα Νικολαΐδη.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved