Showbiz

«Την ώρα που έπιασε η φωτιά στο σπίτι του Λιάγκα ήταν μέσα και η Αντωνά. Σοκαρίστηκε η Μαρία»

Φωτιά ξέσπασε χθες το πρωί, 24 Σεπτεμβρίου στο σπίτι του Γιώργου Λιάγκα και την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος στον αέρα του Πρωινού.

Όπως ανέφερε ο ίδιος η φωτιά ξεκίνησε από έναν ηλεκτρολογικό πίνακα του πρώτου ορόφου της μεζονέτας.

Ο ίδιος είπε: «Σήμερα το πρωί πήρε φωτιά το σπίτι μου, είναι μια μεζονέτα, κάηκε όλος ο πάνω όροφος. Ευτυχώς είμαστε καλά. Η φωτιά προήλθε από τον πίνακα, έγινε έκρηξη στον πίνακα, φλόγες, καπνοί κλπ. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της πυροσβεστικής που ήρθαν σε 8 λεπτά από την ώρα που τους κάλεσα. Το σπίτι είχε γεμίσει όλο με μαύρους καπνούς, οι ζημιές είναι πολύ μεγάλες. Η θερμότητα που αναπτύχθηκε ήταν μεγάλη, έλιωσαν πράγματα, έλιωσε η οροφή του σπιτιού. Έχει πάθει μια μεγάλη ζημιά. Η πυροσβεστική είναι ακόμα στο σπίτι, μένουν εκεί για ασφάλεια. Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους. Δεν είχα ασφάλεια! Ας πρόσεχα! Δεν πειράζει, υλικά είναι αυτά, αποκαθίστανται»!

Σοκαρισμένος ο Γιώργος Λιάγκας: Πήρε φωτιά το σπίτι μου. Κάηκε ολοσχερώς ο πάνω όροφος!

Σήμερα, 25 Σεπτεμβρίου, η εκπομπή, Happy Day αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο περιστατικό και αποκαλύφθηκε ότι την ώρα που έπιασε φωτιά μέσα στο σπίτι ήταν και η Μαρία Αντωνά, η οποία κοιμόταν και σοκαρίστηκε.

«Υπήρχε και άλλος αυτόπτης μάρτυρας, δεν ήταν μόνος στο σπίτι ο Γιώργος Λιάγκας, ήταν και η Μαρία Αντωνά. Η Μαρία μάλλον κοιμόταν, δεν έχει λόγο να ξυπνήσει τόσο πρωί. Τελικά ο Γιώργος κοιμήθηκε στο υπόγειο, γιατί ούτε στο ισόγειο μπορούσε να κοιμηθεί, παρόλο που η ζημιά έγινε στον όροφο. Η Μαρία σοκαρίστηκε από τη φωτιά. Επειδή βγαίνουν τίτλοι μετά, θέλω να πω ότι η Μαρία έχει και το δικό της σπίτι», αναφέρθηκε στο Happy Day.

Διαβάστε επίσης:

Καινούργιου: Έμαθε στον αέρα για τη φωτιά στο σπίτι του Λιάγκα - Με το στόμα ανοιχτό η παρουσιάστρια

Τηλεθέαση: Στην κορυφή η Σκορδά και με διαφορά - Ποιο πρόγραμμα έκανε 4%;

Λιάγκας: Δεν αποκάλεσα τον κύριο Σεφερλή καραγκιόζη, ούτε όπως με λέει εκείνος

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved