Τσιμτσιλή: Μίλησα με τον Μάστορα.Ανησύχησα! Είναι σε δύσκολη κατάσταση,με το ζόρι έβγαινε η φωνή του
Showbiz

Τσιμτσιλή: Μίλησα με τον Μάστορα.Ανησύχησα! Είναι σε δύσκολη κατάσταση,με το ζόρι έβγαινε η φωνή του

H Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε στο Happy Day για την απομάκρυνση του Χρήστου Μάστορα από τη συναυλία της Μαρινέλλας στο Ηρώδειο και αποκάλυψε τη συνομιλία που είχαν.

Αρχικά είπε η παρουσιάστρια: «Εγώ χθες κατάφερα να μιλήσω με τον Χρήστο Μάστορα και πραγματικά ο τρόπος που τον άκουσα με ανησύχησε. Άκουσα έναν άνθρωπο πολύ χάλια, που με το ζόρι έβγαινε η φωνή του. Ήταν σε δύσκολη κατάσταση, πρέπει να ήταν ξαπλωμένος και να προσπαθούσε να μαζέψει τις δυνάμεις του. Ακουγόταν ένας πολύ ταλαιπωρημένος άνθρωπος».

Και πρόσθεσε η παρουσιάστρια: «Του λέω: έχεις καταλάβει τι έχει συμβεί, τι γράφεται και τι λέγεται; Μου λέει: δεν θα ‘θελα σε καμία περίπτωση να επισκιάσω αυτή τη βραδιά, ούτε να μπω στη διαδικασία να απαντήσω, θέλω να γίνω καλά».

Μαρινέλλα: Έβγαλε εκτός συναυλίας τον Χρήστο Μάστορα, στο Ηρώδειο, την τελευταία στιγμή! Τι συνέβη

mastoras.jpg

Και υπογράμμισε: «Εγώ άκουσα έναν άνθρωπο σε πολύ δύσκολη κατάσταση, δεν έβγαινε η φωνή του. Αν έχεις οξεία γαστρεντερίτιδα που σε έχει αφυδατώσει, είσαι στο κρεβάτι του πόνου»!

Και κατέληξε: «Το πιο στενάχωρο σε όλη αυτή την ιστορία είναι ότι τέτοιες ευκαιρίες δεν δίνονται συχνά. Η κυρία Μαρινέλλα είναι από τις λίγες καλλιτέχνιδες που θα μείνουν στην ιστορία της ελληνικής μουσικής. Το να σε έχει διαλέξει σε κάτι τέτοιο δεν γίνεται κάθε μέρα»

Διαβάστε επίσης:

Χρήστος Μάστορας: Η απάντησή του για την απουσία του από τη συναυλία της Μαρινέλλας στο Ηρώδειο

Μαρινέλλα: Αποθεώθηκε στη συναυλία της στην Κύπρο - Το εντυπωσιακό τσιφτετέλι στα 86 της χρόνια

Μπάρμπα:«''Κράτα το παιδί'' μου είχε πει η Μαρινέλλα όταν είχα μείνει έγκυος & δεν ήξερα τι να κάνω»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved