Μαρινέλλα: Η κόρη και η εγγονή της στο Ηρώδειο - Οι φωτογραφίες πριν την κατάρρευση
Showbiz

Μαρινέλλα: Η κόρη και η εγγονή της στο Ηρώδειο - Οι φωτογραφίες πριν την κατάρρευση

Η κόρη και η εγγονή της Μαρινέλλας βρέθηκαν στο Ηρώδειο για τη μοναδική συναυλία που θα έδινε, αλλά τελικά λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας ματαιώθηκε.

Μία παράσταση με την ψυχή, τη δύναμη της φωνής και της ερμηνείας τής θα έδινε η ερμηνεύτρια, αλλά στο τρίτο τραγούδι κατέρρευσε επί σκηνής .

Συγκεκριμένα την ώρα που ερμήνευε στη μεγάλη συναυλία της στο Ηρώδειο, την επιτυχία της «Τα λόγια είναι περιττά» και στον στίχο «Θεέ μου μας έμαθε εσύ πόσο πολύ να αγαπάμε» η 86χρονη ερμηνεύτρια κατέρρευσε στη σκηνή και αμέσως οι μουσικοί της έσπευσαν να την συνδράμουν, ενώ η κόρη και η εγγονή της που ήταν στις πρώτες θέσεις αμέσως έσπευσαν να δουν τη συμβαίνει. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ η εγγονή της βλέποντάς την σε αυτή την κατάσταση λύγισε.

IMG_4044.jpg

Να σας θυμίσουμε ότι στο ιατρικό ανακοινωθέν αναφέρεται : «Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) διακομίσθηκε στις 22:30 επειγόντως στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από λιποθυμικό επεισόδιο.

Διαπιστώθηκε ότι υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία) και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου παραμένει νοσηλευόμενη.

Ο θεράπων ιατρός

Ηλίας Κ. Πολιτάκης».

Δείτε παρακάτω την κόρη και την εγγονή της τραγουδίστριας να ποζάρουν χαμογελαστές πριν τη στιγμή της κατάρρευσης

Διαβάστε επίσης:

Οι επώνυμοι προσεύχονται για τη Μαρινέλλα – Τα συγκινητικά μηνύματα στα social media

Μαρινέλλα: H Παπαρίζου ήταν δίπλα της στο καμαρίνι μετά την κατάρρευση & έβαλε τα κλάματα

Μαρινέλλα: Τα λόγια της λίγο πριν καταρρεύσει επί σκηνής στο Ηρώδειο

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved